Axkid Auto Sedište Minikid 2 Premium

60.000 RSD

Axkid Auto Sedište Minikid 2 Premium predstavlja vrhunac u kategoriji dečijih auto sedišta, nudeći izuzetnu sigurnost i komfor. Ovo sedište je dizajnirano za decu od 9 do 25 kilograma, sa fokusom na napredne sigurnosne karakteristike, uključujući pojačanu bočnu zaštitu i mogućnost postavljanja u položaju licem unazad. Svojom premijum izradom, elegantnim dizajnom i podesivim funkcijama, Minikid 2 Premium osigurava udobno i sigurno putovanje za dete.

Axkid Auto Sedište Minikid 2 Premium je visoko kvalitetno sedište namenjeno deci u težinskom opsegu od 9 do 25 kilograma, dizajnirano s fokusom na sigurnost, udobnost i dugotrajnost. Evo detaljnijih informacija:

  1. Težinski Opseg: Pogodno za decu težine od 9 do 25 kilograma, što obuhvata dob od oko 6 meseci do približno 6 godina.
  2. Sigurnost: Opremljeno je naprednim sistemom bočne zaštite za dodatnu sigurnost u slučaju bočnih udara. Takođe, poseduje robustne sigurnosne pojaseve koji pružaju dodatnu zaštitu.
  3. Položaj Licem Unazad: Dizajnirano za upotrebu licem unazad, što je preporučeni položaj za decu do najmanje 4 godine starosti radi veće bezbednosti.
  4. Podesivost: Minikid 2 Premium nudi podesiv naslon za glavu i leđa, omogućavajući prilagođavanje sedišta prema rastu i potrebama deteta.
  5. Instalacija: Instalira se pomoću sigurnosnih pojaseva automobila, bez potrebe za ISOFIX sistemom, što olakšava upotrebu u različitim vozilima.
  6. Udobnost: Sedište je opremljeno kvalitetnim, udobnim materijalima i ergonomski je oblikovano za udobnost deteta, posebno na dužim putovanjima.
  7. Materijali i Održavanje: Izrađeno od izdržljivih i lako održivih materijala, sedište obezbeđuje dugotrajnost i jednostavno održavanje.
  8. Dodatne Karakteristike: Uključuje premium detalje kao što su kvalitetniji materijali i poboljšana estetika.
  9. Sertifikati i Standardi: Sedište je testirano i sertifikovano u skladu sa najnovijim evropskim standardima bezbednosti.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Axkid Auto Sedište Minikid 2 Premium“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

NAJPOPULARNIJE

BRENDOVI KOLICA
BBO Kolica
Bebetto Kolica
Chicco Kolica
Chipolino Kolica
Cosatto Kolica
Kinderkraft Kolica
Peg Perego Kolica
Puerri Kolica
Zatvori
Kategorije proizvoda
Brendovi
Filtriraj po ceni