Axkid Auto Sedište Minikid 2

57.000 RSD

Axkid Auto Sedište Minikid 2 je premium auto sedište dizajnirano za decu od 9 do 25 kilograma. Pruža visok nivo sigurnosti zahvaljujući naprednom sistemu bočne zaštite i mogućnosti postavljanja u položaju licem unazad. Sedište se ističe svojom udobnošću, podesivošću i jednostavnošću instalacije, čineći ga odličnim izborom za porodice koje traže dugotrajno i sigurno auto sedište za svoje dete.

Axkid Auto Sedište Minikid 2 je visokokvalitetno sedište dizajnirano da pruži maksimalnu sigurnost i udobnost za decu u težinskom opsegu od 9 do 25 kilograma. Evo nekih od njegovih ključnih karakteristika i specifikacija:

  1. Težinski Opseg: Sedište je namenjeno za decu tešku od 9 do 25 kilograma, što ga čini pogodnim za upotrebu od ranog detinjstva pa sve do predškolskog uzrasta.
  2. Sigurnosne Karakteristike: Minikid 2 nudi napredni sistem bočne zaštite, što je ključno za smanjenje rizika u slučaju bočnih sudara. Takođe, uključuje sigurnosne pojaseve koji se lako prilagođavaju detetovoj veličini.
  3. Položaj Licem Unazad: Dizajniran je za upotrebu u položaju licem unazad, što je preporučeno za dodatnu sigurnost, naročito kod mlađe dece.
  4. Podesivost: Minikid 2 ima podesiv naslon za glavu i leđa, što omogućava prilagođavanje sedišta rastućim potrebama deteta.
  5. Instalacija: Sedište se može jednostavno instalirati u vozilu koristeći standardne sigurnosne pojaseve automobila.
  6. Udobnost: Ergonomski dizajn i kvalitetni materijali osiguravaju da dete bude udobno smešteno, čak i tokom dužih putovanja.
  7. Materijali i Održavanje: Izrađeno od izdržljivih materijala, sedište je lako za održavanje, a presvlake se mogu skidati i prati.
  8. Sertifikati i Standardi: Axkid Minikid 2 auto sedište je testirano i sertifikovano u skladu sa najnovijim evropskim standardima bezbednosti.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Axkid Auto Sedište Minikid 2“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

NAJPOPULARNIJE

BRENDOVI KOLICA
BBO Kolica
Bebetto Kolica
Chicco Kolica
Chipolino Kolica
Cosatto Kolica
Kinderkraft Kolica
Peg Perego Kolica
Puerri Kolica
Zatvori
Kategorije proizvoda
Brendovi
Filtriraj po ceni