Axkid Auto sedište One 2

93.600 RSD

Axkid Auto sedište One 2 je inovativno i visokokvalitetno sedište namenjeno za decu od rođenja do otprilike 7 godina starosti. Karakteriše ga napredan dizajn sa mogućnošću postavljanja u položaju licem unazad, što je preporučeno za dodatnu bezbednost. Sedište nudi jednostavnu instalaciju pomoću ISOFIX sistema, podesivu dužinu i visok nivo udobnosti zahvaljujući kvalitetnim materijalima i ergonomskom dizajnu.

Axkid Auto sedište One 2 je napredno i bezbednosno orijentisano auto sedište, dizajnirano da prati rast deteta od rođenja do otprilike 7 godina starosti (ili do težine od 23 kg). Evo nekoliko ključnih karakteristika i specifikacija:

  1. Položaj Sedišta: One 2 je dizajnirano da se koristi u položaju licem unazad, što je u skladu sa najnovijim preporukama za bezbednost dece u automobilima.
  2. Težinski Raspon: Sedište je prilagođeno za decu težine od 0 do 23 kilograma.
  3. Instalacija: Opremljeno je ISOFIX sistemom za laku i sigurnu instalaciju u vozilu.
  4. Podesivost: One 2 nudi podesivu dužinu i visinu, što omogućava prilagodljivost sedišta rastućim potrebama deteta.
  5. Sigurnost: Sedište ima pojačanu bočnu zaštitu i napredne sigurnosne karakteristike, uključujući robustne sigurnosne pojaseve.
  6. Udobnost: Ergonomski dizajn i kvalitetni materijali obezbeđuju visok nivo udobnosti za dete, čak i tokom dužih putovanja.
  7. Dodatne Karakteristike: Sedište može uključivati dodatne funkcije kao što su podešavanje nagiba, prostor za odlaganje, i druge korisne dodatke.
  8. Sertifikati i Standardi: Axkid One 2 je testirano i sertifikovano u skladu sa najnovijim evropskim standardima sigurnosti.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Axkid Auto sedište One 2“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

NAJPOPULARNIJE

BRENDOVI KOLICA
BBO Kolica
Bebetto Kolica
Chicco Kolica
Chipolino Kolica
Cosatto Kolica
Kinderkraft Kolica
Peg Perego Kolica
Puerri Kolica
Zatvori
Kategorije proizvoda
Brendovi
Filtriraj po ceni