Chipolino Muzički Dubak 4u1 Party Latte

Originalna cena je bila: 10.990 RSD.Trenutna cena je: 6.594 RSD.

Chipolino Muzički Dubak 4u1 Party Latte je multifunkcionalni proizvod namenjen deci od 6 meseci i težine do 12 kg. Ovaj dubak se može koristiti na četiri načina: kao hodalica za bebe, centar za igru, njihalica, i guralica. Karakteriše ga šareni odeljak sa igračkama koji podstiče kreativnost deteta i razvija mu sluh i vid, kao i široka baza za bolju stabilnost. Sedište se može podešavati na tri različita položaja po visini.

Chipolino Muzički Dubak 4u1 Party Latte je dizajniran kao multifunkcionalni proizvod koji nudi četiri različita načina korišćenja, prilagođena za decu od 6 meseci i težine do 12 kg. Ovaj proizvod se može koristiti kao hodalica za bebe, centar za igru, njihalica i guralica, što ga čini izuzetno praktičnim i svestranim za različite faze razvoja deteta.

Kao hodalica, ovaj dubak omogućava bebi da pravi prve korake, poboljšavajući ravnotežu i koordinaciju. Kao centar za igru, dete može da gazi na tekstilnu podlogu i igra se sa igračkama koje su deo ovog dubka. U režimu njihalice, dubak se vrlo lako transformiše i pruža detetu mogućnost ljuljanja, dok kao guralica, omogućava roditelju da lako gura dubak pomoću ručke.

Karakteristike proizvoda uključuju šareni odeljak sa igračkama koje podstiču kreativnost, razvijaju sluh i vid deteta. Dubak ima široku bazu za bolju stabilnost, tri položaja sedišta po visini prilagođena visini deteta, šest graničnika za sprečavanje prevrtanja ili pada preko stepenica, kao i četiri točka, od kojih se prednji točkovi rotiraju za 360 stepeni. Proizvod je lako sklopiv i kompaktan, što olakšava njegovo skladištenje.

Dubak je proizveden u skladu sa evropskim standardom EN 1273, što garantuje visok kvalitet i bezbednost proizvoda. Takođe, težina dubka iznosi oko 5 kg, a dimenzije su: širina 650 mm i visina 540 mm.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Chipolino Muzički Dubak 4u1 Party Latte“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

NAJPOPULARNIJE

BRENDOVI KOLICA
BBO Kolica
Bebetto Kolica
Chicco Kolica
Chipolino Kolica
Cosatto Kolica
Kinderkraft Kolica
Peg Perego Kolica
Puerri Kolica
Zatvori
Kategorije proizvoda
Brendovi
Filtriraj po ceni