Lorelli Bertoni Dubak Klackalica School

10.035 RSD

Lorelli Bertoni Dubak Klackalica School je multifunkcionalni proizvod dizajniran za decu od 6 meseci starosti, sa maksimalnom težinom do 12 kg. Opremljen je podesivim sedištem, muzičkim panelom, širokom bazom za sigurnost, i može se transformisati iz dubka u klackalicu.

Lorelli Bertoni Dubak Klackalica School je inovativan i multifunkcionalan proizvod namenjen deci od 6 meseci do težine od 12 kg. Ovaj proizvod kombinuje funkcije dubka i klackalice, pružajući tako raznovrsne mogućnosti za igru i razvoj motoričkih veština deteta. Karakteriše ga široka baza koja osigurava stabilnost i bezbednost deteta dok pravi prve korake. Sedište dubka je podesivo po visini, omogućavajući prilagođavanje rastu deteta, što osigurava dugotrajnu upotrebu proizvoda.

Dubak je opremljen i sa muzičkim panelom koji pruža dodatnu zabavu i stimulaciju za dete. Baza dubka je dizajnirana tako da se ivice mogu zaokrenuti i transformisati u klackalicu, pružajući dvostruku funkciju. Ova karakteristika omogućava jednostavnu transformaciju dubka u klackalicu bez potrebe za dodatnim alatom ili komponentama. U dnu baze se nalazi i platno koje se može ukloniti kada dete počne da pravi prve korake, što dodatno doprinosi multifunkcionalnosti proizvoda.

Lorelli Bertoni Dubak Klackalica School je proizvedena u skladu sa evropskim standardima, što garantuje kvalitet i bezbednost proizvoda.

Uz sve ove karakteristike, Lorelli Bertoni Dubak Klackalica School predstavlja idealan izbor za roditelje koji žele kvalitetan, bezbedan i multifunkcionalan proizvod za svoje dete

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Lorelli Bertoni Dubak Klackalica School“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

NAJPOPULARNIJE

BRENDOVI KOLICA
BBO Kolica
Bebetto Kolica
Chicco Kolica
Chipolino Kolica
Cosatto Kolica
Kinderkraft Kolica
Peg Perego Kolica
Puerri Kolica
Zatvori
Kategorije proizvoda
Brendovi
Filtriraj po ceni