Puerri ogradica za bebe Quattro Colore

14.594 RSD

Puerri ogradica za bebe Quattro Colore predstavlja moderan i funkcionalan izbor za roditelje koji žele da osiguraju bezbedno igralište za svoje mališane. Ova ogradica je dizajnirana da pruži dovoljno prostora za igru, dok istovremeno osigurava sigurnost deteta zahvaljujući svojoj čvrstoj konstrukciji i visokokvalitetnim materijalima. Njen atraktivnan i šareni dizajn doprinosi i  estetici prostora u kojem se nalazi.

Puerri ogradica za bebe Quattro Colore je dizajnirana kao kvadratna ogradica koja se lako sklapa i rasklapa jednim pokretom, što je čini praktičnom za upotrebu i skladištenje. Ova ogradica sadrži meki sunđer koji povećava udobnost za dete tokom igre ili odmora. Jedna od značajnih karakteristika je providna mreža koja omogućava detetu da lakše posmatra svoje okruženje, čime se povećava sigurnost. S obzirom na zanimljiv i šareni dizajn, ova ogradica ne samo da pruža bezbedan prostor za igru, već i vizuelno obogaćuje prostor u kojem se nalazi.

Ogradica je namenjena deci uzrasta do 15 kg, pružajući im bezbedno i udobno mesto za igru i odmor. Brend Puerri je poznat po proizvodima visokog kvaliteta i pristupačnih cena, a ogradica Quattro Colore nije izuzetak. Ovi proizvodi su sigurni i proizvedeni od materijala visokog kvaliteta, testirani i proveravani kako bi se osigurala bezbednost dece.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Puerri ogradica za bebe Quattro Colore“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

NAJPOPULARNIJE

BRENDOVI KOLICA
BBO Kolica
Bebetto Kolica
Chicco Kolica
Chipolino Kolica
Cosatto Kolica
Kinderkraft Kolica
Peg Perego Kolica
Puerri Kolica
Zatvori
Kategorije proizvoda
Brendovi
Filtriraj po ceni