BabyOno Termometar za Kupanje Meda | Roze

359 RSD

BabyOno Termometar za Kupanje Meda je termometar u obliku mede koji meri temperaturu vode i vazduha prilikom kupanja bebe. Termometar je siguran i pouzdan, ima veliku i čitljivu skalu, i može se koristiti i kao igračka.

BabyOno Termometar za Kupanje Meda je dizajniran kako bi roditeljima olakšao pripremu kupke za bebu, omogućavajući im da lako i pouzdano odrede i održavaju idealnu temperaturu vode. Ovaj termometar dolazi u privlačnom dizajnu sa motivom mede, što ga čini ne samo korisnim alatom za roditelje već i zanimljivim dodatkom za vreme kupanja bebe.

Ključne Karakteristike i Specifikacije:

  • Bezbednost Materijala: Termometar je napravljen od materijala bezbednog za korišćenje u vodi, bez rizika od štetnih supstanci, što ga čini idealnim za upotrebu od prvih dana života vaše bebe.
  • Preciznost Merenja: Opremljen je preciznim mehanizmom za merenje temperature, ugrađenim u bezbednu cev koja koristi parafin, osiguravajući tačno očitavanje temperature bez rizika od izlaganja bebe opasnim materijalima.
  • Laka Čitljivost: Poseduje veliku i jasnu skalu koja olakšava očitavanje temperature, čime se roditeljima omogućava da brzo i efikasno provere da li je voda odgovarajuće temperature za kupanje.
  • Plovnost: Zbog svoje lagane konstrukcije, termometar neprekidno pluta na površini vode, što omogućava kontinuirano praćenje temperature tokom celog trajanja kupanja.
  • Estetika i Funkcionalnost: Roze boja i dizajn u obliku mede čine ovaj termometar vizuelno privlačnim za bebe, što kupanje čini zabavnijim iskustvom.
  • Prilagodljivost i Praktičnost: Pored svoje osnovne funkcije merenja temperature vode, njegov dizajn pruža dodatnu vrednost kao igračka za kupanje, čime se podstiče razvoj senzornih veština kod beba.
  • Lakoća Korišćenja i Održavanja: Termometar je jednostavan za upotrebu i ne zahteva složeno održavanje, čineći ga praktičnim dodatkom za svakodnevnu rutinu kupanja.

Zahvaljujući svim ovim karakteristikama, BabyOno Termometar za Kupanje Meda predstavlja esencijalni alat za svakog roditelja, pružajući mir roditeljima znajući da je voda savršene temperature za njihovu bebu. Njegov simpatičan dizajn i funkcionalnost čine ga odličnim izborom za kupovinu ili kao poklon za nove roditelje​

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „BabyOno Termometar za Kupanje Meda | Roze“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

NAJPOPULARNIJE

BRENDOVI KOLICA
BBO Kolica
Bebetto Kolica
Chicco Kolica
Chipolino Kolica
Cosatto Kolica
Kinderkraft Kolica
Peg Perego Kolica
Puerri Kolica
Zatvori
Kategorije proizvoda
Brendovi
Filtriraj po ceni