Puerri Kolica

Puerri kolica – upustite se u nezaboravne avanture sa svojim mališanom u kolicima Puerri. Dizajnirana s ljubavlju i projektovana za bezbednost, naša kolica nude savršen spoj udobnosti i stila za modernu porodicu. Sa Puerrijem, svaka šetnja postaje divno istraživanje, osiguravajući da vaše dete doživi svet u najudobnijem zagrljaju. Naša kolica nisu samo prevozno sredstvo; obećavaju kvalitet, pouzdanost i radosne trenutke. Izaberite kolica Puerri, gde svako putovanje postaje draga uspomena za vas i vašeg malog istraživača.

PROČITAJ VIŠE


Puerri kolica – Sve Šta Treba Da Znate

Puerri je italijanski brend koji se bavi proizvodnjom kvalitetnih i modernih kolica za bebe i decu. Puerri kolica su dizajnirana da pruže udobnost, sigurnost i praktičnost kako za roditelje tako i za njihove mališane. Puerri nudi različite modele kolica, od kišobran kolica do trio sistema, koji se mogu prilagoditi različitim potrebama i stilovima života. U ovom tekstu ćemo vam predstaviti neke od glavnih karakteristika i prednosti Puerri kolica, kao i savete za njihov odabir i korišćenje.

Zašto izabrati Puerri kolica?

Puerri kolica imaju mnogo razloga da budu vaš izbor kada je reč o kupovini kolica za vaše dete. Evo nekih od njih:

 • Puerri kolica su lagana i kompaktna, što ih čini lako prenosivim i skladišnim. Većina modela se može sklopiti jednom rukom i zauzimaju malo prostora u gepeku ili stanu.
 • Puerri kolica su udobna i prostrana, sa mekanim i prozračnim materijalima, podesivim naslonom i tendom, sigurnosnim pojasevima i jastučićima. Puerri kolica nude optimalnu podršku i zaštitu za vaše dete u svim uslovima.
 • Puerri kolica su funkcionalna i prilagodljiva, sa različitim dodacima i opcijama koje olakšavaju vašu svakodnevicu. Puerri kolica imaju velike i okretne točkove, kočnice, amortizere, korpu za stvari, držače za flašice, kišobrane, navlake, torbe i još mnogo toga.
 • Puerri kolica su modernog i elegantnog dizajna, sa raznovrsnim bojama i dezenima, koji će se uklopiti u vaš lični stil i ukus. Puerri kolica su napravljena od kvalitetnih i izdržljivih materijala, koji se lako održavaju i čiste.

Kako izabrati Puerri kolica?

Puerri nudi širok spektar kolica za bebe i decu, koji se razlikuju po veličini, obliku, funkcijama i cenama. Kako biste izabrali najbolja kolica za vaše dete, treba da uzmete u obzir nekoliko faktora, kao što su:

 • Starost i težina deteta: Puerri kolica su namenjena deci od rođenja do 36 meseci ili maksimalne težine do 15 kg. Međutim, neki modeli su pogodniji za novorođenčad, dok su drugi bolji za stariju decu. Na primer, Puerri trio sistem kolica su idealni za bebe, jer imaju auto-sedište, nosiljku i sportska kolica u jednom. Puerri kišobran kolica su odlična za decu koja već sede, jer su lagana i jednostavna za korišćenje.
 • Način i mesto korišćenja: Puerri kolica su prilagođena različitim terenima i situacijama, pa treba da odaberete ona koja najviše odgovaraju vašem načinu života. Na primer, ako često putujete avionom ili gradskim prevozom, Puerri kolica leggera su savršena za vas, jer su veoma mala i laka kada se sklope. Ako volite da šetate po parkovima ili selu, Puerri kolica la luna su pravi izbor, jer imaju velike i stabilne točkove, koji se lako kreću po neravnim površinama.
 • Budžet i želje: Puerri kolica imaju različite cene, u zavisnosti od modela, kvaliteta i opreme. Treba da odredite koliko ste spremni da potrošite na kolica za vaše dete, ali i šta vam je najvažnije od njih. Na primer, ako želite da imate sve u jednom, Puerri trio sistem kolica su najskuplja, ali i najkompletnija rešenja. Ako vam je bitnija jednostavnost i praktičnost, Puerri kišobran kolica su najjeftinija, ali i najmanje opremljena.

Kako koristiti Puerri kolica?

Puerri kolica su veoma laka za korišćenje, ali ipak treba da pratite neke osnovne savete i uputstva, kako biste obezbedili sigurnost i udobnost za vaše dete i sebe. Evo nekih od njih:

 • Pre nego što stavite dete u kolica, proverite da li su sva podešavanja ispravna, da li su točkovi i kočnice ispravni, da li su pojasevi i jastučići dobro postavljeni i da li je tenda dovoljno spuštena.
 • Prilikom sklapanja i rasklapanja kolica, uvek pratite uputstva proizvođača, kako biste izbegli oštećenja ili povrede. Nikada ne ostavljajte dete u kolicima dok ih sklapate ili rasklapate.
 • Prilikom vožnje kolica, uvek držite obe ruke na ručkama, kako biste imali bolju kontrolu i stabilnost. Izbegavajte nagle pokrete, skretanja ili kočenja, kako biste sprečili prevrtanje ili padanje kolica. Ne prevozite više od jednog deteta u kolicima, osim ako nisu namenjena za to.
 • Prilikom čišćenja i održavanja kolica, uvek koristite blage deterdžente i meke krpe, kako biste sačuvali boju i kvalitet materijala. Redovno proveravajte stanje točkova, kočnica, šrafova i drugih delova, i zamenite ih ako su oštećeni ili dotrajali. Čuvajte kolica na suvom i čistom mestu, zaštićenom od sunca i vlage.

Nadamo se da smo vam pomogli da saznate više o Puerri kolicima i da ćete pronaći ona koja su idealna za vas i vaše dete.

Najčešće Postavljana Pitanja Za Puerri Kolica

Koji modeli Puerri kolica su dostupni?

Puerri nudi niz kolica uključujući modele kao što su La Luna, Leggera i Presto. Ovi modeli dolaze u različitim bojama i dizajnom kako bi zadovoljili različite potrebe i preferencije.

Da li postoje dodaci za Puerri kolica?

Da, Puerri kolica često dolaze sa pratećim dodacima. Preporučljivo je da proverite određene liste proizvoda za detalje o uključenim dodacima ili dodatnim artiklima dostupnim za kupovinu.

Da li se Puerri kolica mogu koristiti od rođenja?

Određeni modeli Puerri kolica su dizajnirani da se koriste od rođenja. Međutim, važno je da proverite određeni model za preporuke za uzrast i težinu kako biste bili sigurni da je prikladan za vaše dete.

Da li su Puerri kolica laka za manevrisanje i skladištenje?

Puerri kolica su generalno dizajnirana za jednostavnu upotrebu, sa karakteristikama koje olakšavaju nesmetano manevrisanje i kompaktno skladištenje. Međutim, specifične karakteristike mogu varirati između različitih modela.

Da li postoji garancija na Puerri kolica?

Informacije o garanciji za Puerri kolica mogu da variraju. Preporučuje se da proverite detalje o garanciji u trenutku kupovine ili da kontaktirate prodavca za više informacija.

Da li postoje bezbednosne karakteristike na kolicima Puerri?

Bezbednost je ključni aspekt Puerri kolica. Mnogi modeli dolaze sa sigurnosnim pojasevima i robusnim dizajnom koji osiguravaju sigurnost i udobnost vašeg deteta. Opet, specifične bezbednosne karakteristike zavise od modela.

NAJPOPULARNIJE

BRENDOVI KOLICA
BBO Kolica
Bebetto Kolica
Chicco Kolica
Chipolino Kolica
Cosatto Kolica
Kinderkraft Kolica
Peg Perego Kolica
Puerri Kolica
Zatvori
Kategorije proizvoda
Brendovi
Filtriraj po ceni