Baloo Baby Dušek

Originalna cena je bila: 3.830 RSD.Trenutna cena je: 3.255 RSD.

Baloo Baby Dušek, veličine 120×60 cm, izrađen je od visokokvalitetne Sky Cell pene koja obezbeđuje stalnu cirkulaciju vazduha i neprestano provetravanje. Ovaj dušek sadrži hipoalergensku, neskidajuću navlaku od Strech platna i dizajniran je da obezbeđuje zdrav i miran san za vaše dete.

Baloo Baby Dušek model 8306, dimenzija 120×60 cm, predstavlja vrhunski proizvod napravljen po najnovijim standardima u oblasti proizvodnje dečijih dušeka. Karakteristike ovog dušeka uključuju:

  • Materijal: Dušek je izrađen od Sky Cell pene, koja je poznata po svojoj izdržljivosti i sposobnosti da održava oblik. Ovaj materijal osigurava da vazduh neprestano prolazi kroz dušek, čime se obezbeđuje stalno provetravanje.
  • Hipoalergenska Navlaka: Svi Baloo dušeci, uključujući i ovaj model, opremljeni su hipoalergenskom navlakom. Ova karakteristika je važna jer sprečava razvoj mikroorganizama, plesni i grinja unutar dušeka, čime se povećava zdravstvena sigurnost deteta.
  • Navlaka Dušeka: Navlaka je neskidajuća i izrađena od Strech platna, materijala koji pruža dodatnu udobnost i izdržljivost.
  • Visina Dušeka: Visina od 12 cm doprinosi udobnosti i pruža odgovarajuću podršku za detetov rast i razvoj.
  • Zdrav i Miran San: Posebna svojstva materijala dušeka osmišljena su kako bi detetu omogućila zdrav i miran san, što je ključno za njegov pravilan razvoj.
  • Garancija: Dušek dolazi sa garancijom od 2 godine, koja se odnosi na jezgro i navlaku dušeka.

Baloo Baby dušek 8306 je dizajniran da bude siguran i udoban izbor za vaše dete, obezbeđujući sve neophodne uslove za zdrav i kvalitetan san.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Baloo Baby Dušek“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

NAJPOPULARNIJE

BRENDOVI KOLICA
BBO Kolica
Bebetto Kolica
Chicco Kolica
Chipolino Kolica
Cosatto Kolica
Kinderkraft Kolica
Peg Perego Kolica
Puerri Kolica
Zatvori
Kategorije proizvoda
Brendovi
Filtriraj po ceni