Bebetto Kolica Flavio set 2u1

66.000 RSD

Bebetto Kolica Flavio set 2u1 su moderna i funkcionalna 2 u 1 kolica koja se sastoji od lagane i sklopive košare i sportskog sjedala. Ova kolica nude visok stupanj udobnosti i sigurnosti za vaše dijete, zahvaljujući podesivom naslonu, sigurnosnim pojasevima, kvalitetnim materijalima i Flexy kotačima. Bebetto Kolica Flavio set 2u1 također dolaze s praktičnom torbom za mamu i dodatnom opremom kao što su držač za čaše, kišna navlaka i mreža protiv insekata. Idealna su za šetnje gradom ili prirodom, kao i za putovanja.

Bebetto kolica Flavio Set 2 u 1 su multifunkcionalna kolica koja se sastoje od lagane i sklopive korpe i sportskog sedišta. Ova kolica imaju sledeće karakteristike i specifikacije:

  • Korpa za kolica Flavio je teška samo 2,9 kg, što je čini jednom od najlakših u svojoj kategoriji. Korpa je napravljena od EPP materijala koji je lagan, jak, vodootporan, reciklabilan i toplotno izolovan. Korpa se može sklopiti radi lakšeg transporta i postaviti na dva nivoa visine na okvir kolica. Korpa takođe ima podesivi krov koji se može podesiti na dva načina: pritiskom na ručku za nošenje ili držanjem dva dugmeta unutar nje.
  • Sportsko sedište je dizajnirano za prevoz deteta do 22 kg težine. Sedište se može fiksirati napred ili nazad u smeru kretanja, i može se sklopiti zajedno sa ramom. Sedište ima podesivi naslon i oslonac za noge, koji se mogu podesiti u 5 pozicija. Sedište ima i sigurnosne pojaseve u pet tačaka koji se mogu podesiti prema visini deteta.
  • Okvir kolica je lagan, stabilan i lak za sklapanje. Okvir ima Fleki točkove koji ne zahtevaju održavanje pritiska u gumama i omogućavaju udobno rukovanje kolicima. Okvir ima i ručku koja se može podesiti po visini i šavovima u boji konstrukcije koji dodaje šarm.
  • Dječja kolica se isporučuju sa praktičnom torbom za mumije i dodacima kao što su držač za čaše, pokrivač za kišu, mreža protiv insekata, navlaka za konstrukciju i presvlake.
  • Kolica su kompatibilna sa Bobostello adapterima koji omogućavaju pričvršćivanje preko 20 vrsta najpopularnijih auto sedišta na Bebetto kolica.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Bebetto Kolica Flavio set 2u1“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

NAJPOPULARNIJE

BRENDOVI KOLICA
BBO Kolica
Bebetto Kolica
Chicco Kolica
Chipolino Kolica
Cosatto Kolica
Kinderkraft Kolica
Peg Perego Kolica
Puerri Kolica
Zatvori
Kategorije proizvoda
Brendovi
Filtriraj po ceni