Chicco Auto Sedište Seat3fit I-Size 40-125cm

54.999 RSD

Chicco Auto Sedište Seat3fit I-Size 40-125cm je visokokvalitetno sedište dizajnirano za decu od rođenja do otprilike 12 godina starosti. Pruža izuzetnu sigurnost i udobnost, zahvaljujući I-Size standardima i mogućnosti prilagođavanja položaja licem unazad i licem napred. Sedište se ističe svojom podesivošću, dugotrajnošću i naprednim sigurnosnim karakteristikama, uključujući integrisani bočni zaštitni sistem.

Chicco Auto Sedište Seat3fit I-Size 40-125cm je multifunkcionalno sedište dizajnirano da prati rast vašeg deteta od rođenja do približno 12 godina starosti. Evo ključnih karakteristika i specifikacija:

  1. Dimenzije i Težinski Opseg: Sedište je namenjeno za decu visine od 40 do 125 centimetara, što odgovara težinskom opsegu od rođenja do oko 36 kilograma.
  2. I-Size Standardi: Sedište je dizajnirano u skladu sa najnovijim I-Size standardima bezbednosti, što pruža dodatnu sigurnost i zaštitu.
  3. Podesivost Položaja: Nudi mogućnost prilagođavanja položaja licem unazad za novorođenčad i malu decu, a zatim prelazak na položaj licem napred kako dete raste.
  4. Sigurnosni Sistem: Uključuje integrirani bočni zaštitni sistem i pojačanu zaštitu glave i vrata, kao i podesive sigurnosne pojaseve.
  5. Udobnost: Sedište je dizajnirano s naglaskom na udobnost, sa mekanim jastučićima i podesivim naslonom za glavu i leđa.
  6. Instalacija: Instalacija sedišta je pojednostavljena korišćenjem ISOFIX sistema i/ili standardnih sigurnosnih pojaseva vozila, čineći ga kompatibilnim sa većinom automobila.
  7. Materijali i Održavanje: Izrađeno od kvalitetnih, izdržljivih materijala, lako se održava i čisti.
  8. Dodatne Funkcije: Neka sedišta mogu uključivati dodatne funkcije kao što su prostori za odlaganje ili držači za čaše.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Chicco Auto Sedište Seat3fit I-Size 40-125cm“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

NAJPOPULARNIJE

BRENDOVI KOLICA
BBO Kolica
Bebetto Kolica
Chicco Kolica
Chipolino Kolica
Cosatto Kolica
Kinderkraft Kolica
Peg Perego Kolica
Puerri Kolica
Zatvori
Kategorije proizvoda
Brendovi
Filtriraj po ceni