Kinderkraft Auto Sedište Comfort Up I-size 76-150cm

Originalna cena je bila: 15.235 RSD.Trenutna cena je: 9.999 RSD.

Sedište prilagođeno vašem automobiluOvo je Comfort up i-Size – auto sedište za decu od 76 do 150 cm visine, u skladu sa najnovijim standardom R129 i-Size. Kupovinom možete biti sigurni da će Vaše dete biti propisno zaštićeno od oko 15 meseci do 12 godina! Ovo sedište je univerzalno za ugradnju – pogodno je i za

Sedište prilagođeno vašem automobilu

Ovo je Comfort up i-Size – auto sedište za decu od 76 do 150 cm visine, u skladu sa najnovijim standardom R129 i-Size. Kupovinom možete biti sigurni da će Vaše dete biti propisno zaštićeno od oko 15 meseci do 12 godina! Ovo sedište je univerzalno za ugradnju – pogodno je i za automobile bez ISOFIKS-a. Zahvaljujući istovremenom podešavanju naslona za glavu i pojaseva (11 pozicija), lako ga možete prilagoditi svom detetu u razvoju. Mali putnici će uživati u širokom, dubokom sedištu i modularnom umetku za malu decu koji se može ukloniti. Sedište je opremljeno pojasevima u 5 tačaka sa mekim štitnicima koji se lako mogu sakriti kada dođe vreme da se dete veže pojasom za automobil u 3 tačke. Comfort up i-Size će vas pratiti narednih 12 godina!
Ispunjava najnovije standardeComfort up i-Size ispunjava najnoviji standard za R129 i-Size auto sedišta. Prošao je sve testove sudara.
Univerzalna, brza instalacijaOvo je univerzalno auto sedište – postavljanje na pojas u 3 tačke omogućava vam da instalirate sedište i u automobilima koji nemaju ISOFIKS. Veoma je brz i intuitivan. Takođe ima vođice koje olakšavaju pravilno povlačenje pojasa i pričvršćivanje deteta.
Do 12 godina starostiSedište je namenjeno deci od 15 meseci do 12 godina! Ovo jedno auto sedište će vas pratiti nekoliko godina.
Comfort up i-Size sedište je dizajnirano za manju i veću decu. Ima široko, duboko sedište, a uklonjivi, modularni umetak predvidjeno je za manje putnike.
Pojas sa 5 tačakaSedište je opremljeno Easy grow sistemom – zahvaljujući njemu možete istovremeno podesiti pojaseve i naslon za glavu (11 pozicija). Unutrašnje trake imaju meke štitnike i lako se prilagođavaju veličini deteta. Sedište ima i posebne gumene trake za držanje pojaseva, što olakšava sedenje deteta. Kada dostignete odgovarajuću visinu, možete sakriti unutrašnje pojaseve bez potrebe da ih skidate sa sedišta.
Udobnost prilikom putovanjaAuto sedište Comfort up i-Size obezbeđuje udobnost tokom svakog putovanja – bez obzira koliko dugo ili kratko. Udobnost je obezbeđena prozračnim i mekim materijalom i ventiliranom mrežicom sa strane. Sedište ima presvlaku koja se može ukloniti i lako se čisti.
Karakteristike

Za decu visine 76-150 cm/15 meseci-12 godina/9-36 kg
Najnoviji standard R129 i-Size
Univerzalna ugradnja na pojas automobila
Istovremeno podešavanje naslona za glavu i pojaseva (11 pozicija)
Modularni umetak
Visina/težina/starost bebe: 76-150 cm/9-36 kg/15 meseci-12 godina
Težina proizvoda: 6 kg
Dimenzije proizvoda: visina 61,5-84 cm, širina 44 cm, dubina 49 cm
Zemlja porekla: Kina

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Kinderkraft Auto Sedište Comfort Up I-size 76-150cm“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

NAJPOPULARNIJE

BRENDOVI KOLICA
BBO Kolica
Bebetto Kolica
Chicco Kolica
Chipolino Kolica
Cosatto Kolica
Kinderkraft Kolica
Peg Perego Kolica
Puerri Kolica
Zatvori
Kategorije proizvoda
Brendovi
Filtriraj po ceni