Kinderkraft Stolica za Hranjenje Enock

Originalna cena je bila: 16.459 RSD.Trenutna cena je: 12.339 RSD.

Kinderkraft Stolica za Hranjenje Enock je multifunkcionalna stolica koja raste zajedno sa vašim detetom, od šest meseci do 10 godina, sa prilagodljivim sedištem i osloncem za noge. Opremljena je sigurnosnim pojasevima, lako se održava zahvaljujući odvojivoj tacni, i pruža udobnost sa širokim sedištem i oblikovanim naslonom.

Kinderkraft Stolica za Hranjenje Enock predstavlja inovativno i praktično rešenje za roditelje i decu, odlikujući se multifunkcionalnošću i prilagodljivošću. Ova stolica je dizajnirana da pruži udobnost i sigurnost detetu od ranih meseci pa sve do desete godine, podržavajući težinu do 35 kg, što je čini izuzetno dugovečnom i ekonomičnom investicijom za svaku porodicu.

Glavne karakteristike:

  • Multifunkcionalnost 2 u 1: Kinderkraft Enock služi kao visoka stolica za bebe i kao stolica za stariju decu, prilagođavajući se uzrastu i visini deteta zahvaljujući podesivom sedištu i osloncu za noge.
  • Podesivo sedište i oslonac za noge: Sedište se može prilagoditi u nekoliko položaja, omogućavajući pravilan položaj sedenja deteta. Oslonac za noge ima tri nivoa prilagođavanja za malu decu, dok u konfiguraciji za stariju decu može se podesiti u četiri položaja ili se potpuno ukloniti.
  • Sigurnosni pojasevi: Sigurnosni pojas u tri tačke pruža dodatnu bezbednost, a njegova dužina može se lako prilagoditi visini deteta.
  • Široko sedište i oblikovani naslon: Za udobnost i sigurnost, stolica ima široko i duboko sedište uz oblikovani naslon, što čini da dete voli da sedi na njoj u svakom položaju.
  • Odvojiva tacna: Tacna se lako može ukloniti i očistiti, što olakšava održavanje higijene.
  • Lagana i praktična: Težina od samo šest kilograma čini Enock stolicu lako prenosivom, a njen dizajn omogućava da se uklopi u svaki enterijer.
  • Materijali: Izrađena od prirodnih ekoloških materijala, uključujući masivno bukovo drvo i bukovu šperploču, što stolicu čini čvrstom i izdržljivom.
  • Specifikacije: Namenjena je deci za uzrast od oko 6 meseci do 36 meseci (do 15 kg) kao hranilica, i kao niska stolica od 36 meseci do 10 godina (do 35 kg). Dimenzije su 79,5 x 49,5 x 49 cm.

Kinderkraft Enock stolica za hranjenje savršeno kombinuje funkcionalnost, sigurnost, i stil, pružajući optimalno rešenje za rastuće potrebe vašeg deteta. Njena dugovečnost, prilagodljivost i jednostavnost održavanja čine je idealnim izborom za savremene porodice koje traže visokokvalitetnu, bezbednu i udobnu stolicu za svoje dete.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Kinderkraft Stolica za Hranjenje Enock“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

NAJPOPULARNIJE

BRENDOVI KOLICA
BBO Kolica
Bebetto Kolica
Chicco Kolica
Chipolino Kolica
Cosatto Kolica
Kinderkraft Kolica
Peg Perego Kolica
Puerri Kolica
Zatvori
Kategorije proizvoda
Brendovi
Filtriraj po ceni