Lego Pariz

5.990 RSD

Lego Pariz je proizvod iz Lego Architecture serije namenjen stvaranju detaljnog modela najpoznatijih znamenitosti Pariza. Ovaj proizvod sadrži više od 600 Lego kockica koje se mogu spojiti u prepoznatljivu siluetu Pariza sa Trijumfalnom kapijom, Jelisejskim poljima, tornjem Montparnasse, Velikom palatom, Ajfelovim tornjem i Luvrom. Lego Pariz je napravljen u autentičnim bojama, a dolazi sa ukrasnom pločicom za ime. Namenjen je ljubiteljima arhitekture, istorije i putovanja koji žele da uživaju u izazovnom i zadovoljavajućem sastavljanju. Visok je 22 cm, širok 28 cm i dubok 11 cm, i predstavlja savršen ukras za vaš dom ili kancelariju.

Lego Pariz set sadrži Trijumfalni luk, Jelisejska polja, obilazak Monparnasa, Grand Palais, Ajfelov toranj i Luvr, a završen je travnatim površinama i drvećem i ukrasnom pariskom pločicom sa imenom. Ovaj set je dizajniran da pruži nagrađujuće i opuštajuće iskustvo gradnje svima koji su zainteresovani za arhitekturu, putovanja, istoriju i dizajn, i čini istinski “veličanstveni” centar za dom ili kancelariju. Svaki model horizonta je skaliran kako bi dao precizan prikaz uporedne veličine istaknutih struktura, sa realističnim prikazom boja.

  • LEGO architecture interpretacija Pariza.
  • Sadrži izbor poznatih znamenitosti Pariza, uključujući Trijumfalni luk, Jelisejska polja, Tour Monparnasse, Grand Palais, Ajfelov toranj i Luvr, kao i površine sa travom i drvećem.
  • Uključena knjižica sadrži informacije o dizajneru, arhitekturi i istoriji svake građevine, kao i istorijske činjenice o Parizu i njegovom arhitektonskom nasleđu. (Samo na francuskom i engleskom jeziku. Ostali jezici su dostupni za preuzimanje na LEGO.com/architecture.)
  • Uključuje podlogu sa pločicama 4k32 sa ukrasnom pločicom sa imenom Paris.
  • Ponovo kreirajte najdinamičnije gradove na svetu pomoću kolekcije LEGO Architecture Skiline.
  • LEGO Architecture setovi slave svet arhitekture kroz LEGO kockice i razvijeni su za sve zainteresovane za putovanja, dizajn, arhitekturu i istoriju.
  • Ovaj set sadrži preko 694 komada.
  • Mere: preko 22 cm u visinu, 28 cm) u širinu i 11 cm u dubinu.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Lego Pariz“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

NAJPOPULARNIJE

BRENDOVI KOLICA
BBO Kolica
Bebetto Kolica
Chicco Kolica
Chipolino Kolica
Cosatto Kolica
Kinderkraft Kolica
Peg Perego Kolica
Puerri Kolica
Zatvori
Kategorije proizvoda
Brendovi
Filtriraj po ceni