Lorelli Bertoni Dubak Klackalica School

Originalna cena je bila: 11.806 RSD.Trenutna cena je: 10.035 RSD.

Lorelli Bertoni Dubak Klackalica School je inovativni dubak koji kombinuje funkcije šetalice i klackalice, pružajući detetu obilje zabave i mogućnosti za učenje. Opremljen je edukativnim igračkama koje razvijaju motoričke veštine i kognitivne sposobnosti, čineći ga idealnim za razvoj vašeg mališana u ranoj fazi učenja.

Kategorija:

Lorelli Bertoni Dubak Klackalica School je multifunkcionalni proizvod dizajniran da podstiče rast i razvoj deteta kroz igru, kombinujući funkcionalnost dubaka i klackalice u jednom atraktivnom uređaju.

Specifikacije:

  • Model: Klackalica School
  • Boja: Dostupan u više boja sa edukativnim i zabavnim motivima.
  • Materijal: Izrađen od visokokvalitetne, bezbedne plastike, laka za održavanje.
  • Težina: Lagan, omogućava detetu da lako manevriše.
  • Nosivost: Pogodan za decu težine do 12 kg.
  • Visina: Podesiva visina sedišta, pruža mogućnost prilagođavanja visini deteta.
  • Sigurnost: Opremljen sa stabilnom bazom koja sprečava prevrtanje i sigurnosnim kočnicama za oba moda upotrebe.
  • Točkovi: Točkovi koji se mogu zaključati za sigurnu upotrebu u režimu klackalice.

Detaljan opis:

Lorelli Bertoni Dubak Klackalica School pruža detetu dinamično okruženje za igru i učenje, gde se može koristiti kako za samostalno kretanje po prostoru, tako i za ljuljanje u mestu kada se prebaci u mod klackalice. Ova dvostruka funkcionalnost omogućava detetu da razvija motoričke sposobnosti i ravnotežu, istovremeno se zabavljajući.

Upravljački panel je bogat različitim igračkama koje podstiču kognitivni razvoj kroz različite aktivnosti, uključujući pritiskanje dugmića koji aktiviraju muziku i svetlosne efekte, što podstiče senzorne sposobnosti deteta. Igračke su dizajnirane tako da privlače detetovu pažnju i podstiču interakciju, razvijajući fine motoričke veštine i koordinaciju.

Sedište dubaka je komforno i prilagođeno potrebama malog deteta, sa visokim naslonom koji pruža neophodnu podršku za leđa i podesivom visinom koja osigurava da dubak “raste” zajedno sa detetom. Ergonomski dizajniran da pruži sigurnost i udobnost, ovaj dubak nudi i lakoću sklapanja, čineći ga praktičnim za skladištenje i transport.

Lorelli Bertoni Dubak Klackalica School je idealan izbor za roditelje koji traže proizvod koji će njihovo dete koristiti dugi niz godina, pružajući zabavne i edukativne aktivnosti koje su ključne za rani razvoj. Njegova multifunkcionalnost čini ga izuzetno praktičnim i efikasnim u stimulisanju različitih aspekata detetovog razvoja.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Lorelli Bertoni Dubak Klackalica School“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

NAJPOPULARNIJE

BRENDOVI KOLICA
BBO Kolica
Bebetto Kolica
Chicco Kolica
Chipolino Kolica
Cosatto Kolica
Kinderkraft Kolica
Peg Perego Kolica
Puerri Kolica
Zatvori
Kategorije proizvoda
Brendovi
Filtriraj po ceni