NIP Green Staklena Flašica 120ml 0M+ | Zelena

1.535 RSD

Nip Green Staklena flašica 120ml 0M+ je flašica za bebe od kvalitetnog borosilikatnog stakla koja je otporna na visoke temperature i ne sadrži BPA. Flašica ima lateks cuclu sa sporim protokom hrane, čep, prsten za šraf i poklopac od održive plastike.

NIP Green Staklena Flašica 120ml 0M+ je dizajnirana za novorođenčad i bebe od prvih dana života. Evo ključnih detalja, karakteristika i specifikacija:

  1. Materijal: Flašica je izrađena od visokokvalitetnog stakla, koje je otporno na promene temperature i ne sadrži štetne hemikalije kao što je BPA (Bisfenol A). Staklo je takođe higijensko, ne zadržava mirise i ukuse.
  2. Zapremina: Kapacitet flašice je 120ml, što je idealno za male obroke novorođenčadi.
  3. Bradavica: Obično je opremljena silikonskom bradavicom prilagođenom za novorođenčad (0M+). Bradavica je dizajnirana tako da oponaša oblik i osećaj majčine bradavice, čime se olakšava kombinovanje dojenja i hranjenja preko flašice.
  4. Sistem protiv kolika: Uključuje ventil protiv kolika koji pomaže u smanjenju unosa vazduha tokom hranjenja, čime se umanjuje rizik od nastanka kolika.
  5. Dizajn: Flašica ima klasičan, proziran dizajn sa merama na staklu koje omogućavaju lako praćenje količine hrane koju beba unosi.
  6. Ergonomija: Dizajnirana je tako da bude laka za držanje i upotrebu, kako za roditelje, tako i za bebe koje uče da drže flašicu.
  7. Lako čišćenje i sterilizacija: Staklena flašica se može lako čistiti i sterilizovati, bilo u sterilizatoru, bilo ključanjem u vodi.
  8. Ekološki aspekt: Staklo je ekološki prihvatljiv materijal, koji se može reciklirati, čime flašica dobija dodatnu vrednost u smislu očuvanja okoline.
  9. Sigurnost: NIP Green Staklena Flašica je proizvedena u skladu sa najvišim standardima sigurnosti i kvaliteta.

NIP Green Staklena Flašica 120ml 0M+ je idealna za roditelje koji traže sigurnu, higijensku i ekološki prihvatljivu opciju za hranjenje svoje novorođenčadi, nudeći udobnost i praktičnost kako za bebu, tako i za roditelje.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „NIP Green Staklena Flašica 120ml 0M+ | Zelena“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

NAJPOPULARNIJE

BRENDOVI KOLICA
BBO Kolica
Bebetto Kolica
Chicco Kolica
Chipolino Kolica
Cosatto Kolica
Kinderkraft Kolica
Peg Perego Kolica
Puerri Kolica
Zatvori
Kategorije proizvoda
Brendovi
Filtriraj po ceni