Pertini Big Tobogan

Originalna cena je bila: 25.952 RSD.Trenutna cena je: 22.059 RSD.

Pertini Big Tobogan je savršen izbor za decu koja traže uzbuđenje i zabavu na otvorenom. Ovaj robustan i stabilan tobogan obezbeđuje sigurnu igru zahvaljujući kvalitetnim materijalima i dizajnu prilagođenom deci svih uzrasta. Njegova velika visina i dužina klizanja garantuju nezaboravne trenutke i smeh u svakom dvorištu.

Kategorija:

Pertini Big Tobogan je čvrst i stabilan tobogan dizajniran za decu, idealan za igru kako u dvorištu tako i u sobi. Napravljen od duvane plastike, ovaj tobogan je bezbedan zahvaljujući graničniku i spustnoj zadršci koja osigurava sigurno spuštanje. Sa dimenzijama od 164 x 73 x 116 cm, pruža dovoljno prostora za zabavu, a istovremeno je kompaktan da se lako uklopi u različite prostore.

Specifikacije Pertini Big Tobogana su:

  • Materijal: Duvana plastika
  • Dimenzije: 164 x 73 x 116 cm
  • Uzrast: 3+ godina
  • Bezbednosni graničnik
  • Spustna zadrška

Pertini Big Tobogan je savršen izbor za roditelje koji žele da pruže svojoj deci kvalitetnu i sigurnu igračku koja će ih zabavljati satima. Njegova robustna konstrukcija od duvane plastike garantuje dugotrajnost i otpornost na različite vremenske uslove, dok bezbednosni graničnik i spustna zadrška osiguravaju da svako spuštanje bude sigurno i zabavno. Ovaj tobogan je lako montirati i može se koristiti kako u zatvorenom tako i na otvorenom, čineći ga idealnim za svako dvorište ili igraonicu. Uzrast od 3+ godina čini ga pristupačnim za širok spektar dece, omogućavajući im da razvijaju motoričke veštine i ravnotežu dok se igraju. Pertini Big Tobogan je više od obične igračke – to je mesto gde se stvaraju uspomene, gde se deca smeju i uče kroz igru.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Pertini Big Tobogan“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

NAJPOPULARNIJE

BRENDOVI KOLICA
BBO Kolica
Bebetto Kolica
Chicco Kolica
Chipolino Kolica
Cosatto Kolica
Kinderkraft Kolica
Peg Perego Kolica
Puerri Kolica
Zatvori
Kategorije proizvoda
Brendovi
Filtriraj po ceni