Shoppster Trambolina 305cm

Originalna cena je bila: 20.818 RSD.Trenutna cena je: 18.999 RSD.

Shoppster trambolina prečnika 305 cm nudi veliki prostor za skakanje, što je čini idealnom za veću decu i odrasle. Opremljena je izdržljivom zaštitnom mrežom i čvrstom konstrukcijom, osiguravajući sigurnu zabavu za celu porodicu.

Kategorija:

Trambolina Shoppster prečnika 305 cm predstavlja idealno rešenje za porodičnu zabavu i rekreativnu aktivnost na otvorenom. Ova trambolina je dizajnirana da bude robustna i izdržljiva, sa konstrukcijom od galvanizovanih čeličnih cevi koje osiguravaju stabilnost i dugotrajnost upotrebe. Prečnik tramboline od 305 cm pruža dovoljno prostora za sigurno skakanje, što je čini pogodnom za korisnike svih uzrasta, posebno za porodice sa više dece.

Trambolina je opremljena visokokvalitetnom zaštitnom mrežom koja štiti korisnike tokom upotrebe, visoka je 185 cm i izrađena je od kombinacije terilena i polietilena, što osigurava izdržljivost i otpornost na spoljne uticaje poput UV zračenja i vremenskih uslova. Uz trambolinu dolaze i merdevine koje olakšavaju pristup, naročito za mlađe korisnike. Maksimalno preporučeno opterećenje tramboline iznosi do 150 kg, što omogućava više osoba da istovremeno koristi trambolinu bez rizika po bezbednost.

Za dodatnu bezbednost, trambolina ispunjava relevantne sigurnosne standarde, uključujući evropski standard EN-71, što garantuje da je proizvod prošao rigorozne testove kvaliteta i sigurnosti pre nego što je pušten u prodaju. Ovo čini trambolinu pouzdanim izborom za zabavu u dvorištu ili na bilo kojem drugom otvorenom prostoru.

Dizajn tramboline je prilagođen za jednostavno montiranje i demontiranje, što je čini praktičnom za skladištenje kada nije u upotrebi. Dimenzije pakovanja i lakoća sklapanja su ključni faktori koji omogućavaju da trambolina bude mobilna i lako prenosiva sa jednog na drugo mesto, zavisno od potreba i prostora dostupnog za igru.

Korišćenje tramboline nije samo izvor zabave, već i odlična prilika za vežbanje i poboljšanje fizičke kondicije. Skakanje na trambolini aktivira različite mišićne grupe, poboljšava koordinaciju, ravnotežu i agilnost, čineći ovu aktivnost izuzetno korisnom za razvoj motoričkih sposobnosti kod dece, ali i kao oblik aerobnog vežbanja za odrasle.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Shoppster Trambolina 305cm“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

NAJPOPULARNIJE

BRENDOVI KOLICA
BBO Kolica
Bebetto Kolica
Chicco Kolica
Chipolino Kolica
Cosatto Kolica
Kinderkraft Kolica
Peg Perego Kolica
Puerri Kolica
Zatvori
Kategorije proizvoda
Brendovi
Filtriraj po ceni