Snuz Kot Skandi Beli 3u1 Krevetac

69.900 RSD

SnuzKot Skandi Beli 3u1 krevetac za bebe je moderni, višefunkcionalni krevetac koji se može prilagoditi i rasti zajedno sa detetom od rođenja do 10 godina, uz mogućnost pretvaranja iz krevetca u krevet za malu decu i kasnije u junior krevet. Napravljen je od drveta visokog kvaliteta iz održivih izvora, bez upotrebe MDF-a, iverice ili furnira, obezbeđujući dugotrajnost i sigurnost za dete.

Snuz Kot Skandi Beli 3u1 Krevetac je moderan i praktičan krevetac za bebe, koji se može pretvoriti u krevet za decu od 18 meseci do 10 godina, uz kupovinu dodatne ekstenzije. Ovaj krevetac je osvojio tri nagrade za dizajn i kvalitet, i napravljen je od drveta iz održivih izvora, bez korišćenja MDF-a, iverice ili furnira. Ima tri položaja visine dušeka, koji se kupuje posebno, i dolazi u različitim bojama i stilovima. Uz krevetac se može kupiti i komoda za presvlačenje, koja ima isti dizajn i funkcionalnost. Ovaj krevetac je idealan za roditelje koji žele da imaju moderan i minimalistički enterijer, i da pruže svojoj deci udoban i siguran prostor za spavanje i rast.

Evo nekih detalja i specifikacija za Snuz Kot Skandi Beli 3u1 Krevetac:

  • Spoljašnje dimenzije: Širina 72cm x Dužina 133cm x Visina 89 cm
  • Dimenzije dušeka koji odgovaraju krevecu: 68x117cm
  • Težina krevetca: 36kg
  • Težina komode za presvlačenje: 22kg
  • Brend: Snuz
  • Proizvođač: Green Sheep Group, Velika Britanija
  • Zemlja porekla: Velika Britanija
  • Sigurnosni standardi: BS EN 716-1:2017 za krevetac, BS 8509:2008+A1:2011 za krevet za decu, BS EN 12221:2008+A1:2013 za komodu za presvlačenje

Kako se sklapa Vaš Snuz Kot:

Dizajniran sa naglaskom na bezbednost i udobnost, ovaj krevetac je prepoznat i nagrađivan na više takmičenja, što potvrđuje njegovu kvalitetu i funkcionalnost. Svojim jednostavnim, ali elegantnim dizajnom, Snuz Kot Skandi Beli 3u1 krevetac pruža idealno rešenje za roditelje koji traže kvalitetan, dugotrajan i estetski privlačan krevetac za svoje dete.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Snuz Kot Skandi Beli 3u1 Krevetac“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

NAJPOPULARNIJE

BRENDOVI KOLICA
BBO Kolica
Bebetto Kolica
Chicco Kolica
Chipolino Kolica
Cosatto Kolica
Kinderkraft Kolica
Peg Perego Kolica
Puerri Kolica
Zatvori
Kategorije proizvoda
Brendovi
Filtriraj po ceni