BabyOno Neklizajuća Podloga za Kupanje

Originalna cena je bila: 1.552 RSD.Trenutna cena je: 1.199 RSD.

BabyOno Neklizajuća Podloga za Kupanje je podloga koja sprečava klizanje bebe tokom kupanja u kadi ili pod tušem. Podloga ima usisne čašice koje je drže na mestu, i posebnu teksturu koja obezbeđuje sigurnost i udobnost.

BabyOno Neklizajuća Podloga za Kupanje predstavlja sigurnosni dodatak namenjen korišćenju u kadicama i tuševima za bebe. Ova podloga dimenzija 55×35 cm osmišljena je da osigura stabilnu i bezbednu površinu tokom kupanja, sprečavajući klizanje deteta​​​​.

Karakteristike i specifikacije podloge uključuju upotrebu usisnih čaša koje omogućavaju čvrsto prijanjanje na dno kade, garantujući da podloga ostaje na mestu. Za pravilno postavljanje, preporučuje se da se kada prvo napuni vodom, nakon čega se podloga postavlja u kadu i ravnomerno pritiska kako bi se osiguralo adekvatno prijanjanje​​.

Tokom korišćenja podloge, veoma je bitno da dete uvek bude pod nadzorom odrasle osobe. Pre prve upotrebe, kao i nakon svake upotrebe, podlogu je potrebno oprati u toploj vodi sa sapunom za bebe, isprati i ostaviti da se osuši. Važno je napomenuti da proizvod nije igračka i treba ga držati van domašaja dece kada se ne koristi​​.

Proizvedena u Poljskoj, BabyOno neklizajuća podloga za kupanje ne sadrži ftalate, što ukazuje na visok nivo bezbednosti i kvaliteta materijala od kojih je napravljena.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „BabyOno Neklizajuća Podloga za Kupanje“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

NAJPOPULARNIJE

BRENDOVI KOLICA
BBO Kolica
Bebetto Kolica
Chicco Kolica
Chipolino Kolica
Cosatto Kolica
Kinderkraft Kolica
Peg Perego Kolica
Puerri Kolica
Zatvori
Kategorije proizvoda
Brendovi
Filtriraj po ceni