BabyOno Termometar za Kupanje Žirafa | Bela

Originalna cena je bila: 505 RSD.Trenutna cena je: 359 RSD.

BabyOno Termometar za Kupanje Žirafa je termometar koji meri temperaturu vode i vazduha prilikom kupanja bebe. Termometar je u obliku žirafe i može se koristiti i kao igračka. Termometar je siguran i pouzdan, ima veliku i čitljivu skalu, i dolazi u različitim bojama.

BabyOno Termometar za Kupanje Žirafa je praktičan i siguran alat namenjen roditeljima za merenje i održavanje idealne temperature vode prilikom kupanja beba. Ovaj termometar koristi parafin ugrađen u sigurnu cev kao metod merenja, čime se osigurava tačnost i bezbednost upotrebe. Zanimljiv dizajn u obliku žirafe ne samo da privlači pažnju beba, čineći kupanje zabavnijim, već i olakšava roditeljima da održe optimalnu temperaturu vode.

Termometar se odlikuje velikom i čitljivom skalom koja doprinosi lakoći očitavanja temperature. Zahvaljujući svom laganom dizajnu, termometar pluta na površini vode tokom celog vremena kupanja, što omogućava kontinuirano praćenje temperature bez potrebe za dodatnim intervencijama. Osim toga, ovaj termometar dolazi sa jasnom oznakom idealne temperature vode za malu decu, što dodatno doprinosi njegovoj praktičnosti i funkcionalnosti.

Proizvod je dostupan u više boja, uključujući kombinaciju bijelo plave, i prilagođen je za upotrebu od najranijih dana bebinog života. BabyOno je brend poznat po proizvodima visokog kvaliteta i pristupačnih cena, što ovaj termometar čini pouzdanim izborom za svakodnevnu upotrebu

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „BabyOno Termometar za Kupanje Žirafa | Bela“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

NAJPOPULARNIJE

BRENDOVI KOLICA
BBO Kolica
Bebetto Kolica
Chicco Kolica
Chipolino Kolica
Cosatto Kolica
Kinderkraft Kolica
Peg Perego Kolica
Puerri Kolica
Zatvori
Kategorije proizvoda
Brendovi
Filtriraj po ceni