BBO Dubak Funride | Zeleni

Originalna cena je bila: 7.823 RSD.Trenutna cena je: 6.649 RSD.

BBO Dubak Funride u zelenoj boji je dizajniran za decu uzrasta od 6 do 18 meseci i težine do 12 kg, kako bi im pomogao u učenju hodanja. Ovaj dubak ima četiri točka, široku bazu za stabilnost, podešavajuće sedište, šarene igračke i muzičku igračku koja može biti zamenjena tacnom za hranjenje.

BBO Dubak Funride u zelenoj boji namenjen je deci od 6 do 18 meseci, sa maksimalnom težinom do 12 kg. Dubak ima četiri točka, pri čemu su prednji točkovi okretni za 360 stepeni i izrađeni su od silikonskog materijala, dok su zadnji točkovi fiksni i gumirani. Njegova široka baza obezbeđuje stabilnost i sigurnost tokom prvih koraka deteta. Sedište na dubku je podešavajuće po visini, što omogućava prilagođavanje visini deteta. Pored toga, dubak poseduje šarene igračke koje pružaju zabavu i igru detetu, kao i muzičku igračku koja se može lako odvojiti. Na mestu muzičke igračke nalazi se i tacna za hranjenje sa pregradom za čašu. Težina dubka je oko 4 kg, što ga čini prilično lakim za premeštanje.

Ovaj dubak je praktično rešenje za roditelje i decu u ranoj fazi učenja hodanja, nudeći kombinaciju zabave i podrške u razvoju motoričkih veština.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „BBO Dubak Funride | Zeleni“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

NAJPOPULARNIJE

BRENDOVI KOLICA
BBO Kolica
Bebetto Kolica
Chicco Kolica
Chipolino Kolica
Cosatto Kolica
Kinderkraft Kolica
Peg Perego Kolica
Puerri Kolica
Zatvori
Kategorije proizvoda
Brendovi
Filtriraj po ceni