Nania Hranilica Carla Cream

17.999 RSD

Nania Hranilica Carla Cream je moderna i praktična hranilica za decu od 6 do 36 meseci. Ova hranilica ima podesivu visinu, naslon i poslužavnik, kao i pojas za vezivanje u 5 tačaka. Hranilica je jednostavna za sklapanje i zauzima malo prostora. Nania Hranilica Carla cream je idealan izbor za hranjenje i udobnost vaših mališana.

Nania Hranilica Carla Cream je moderno dizajnirana i praktična hranilica koja je pogodna za decu od 6 do 36 meseci. Evo nekoliko njenih ključnih karakteristika:

  • Jednostavno Sklapanje i Skladištenje: Hranilica je kompaktna i zauzima malo prostora, što je čini idealnom za manje prostore.
  • Prilagodljiva Visina: Visina hranilice može se podesiti na 7 različitih nivoa, što omogućava lako prilagođavanje visini stola ili potrebama deteta.
  • Podesiv Oslonac za Noge: Dodatna udobnost obezbeđena je podesivim osloncem za noge.
  • Podesiv i Skidljiv Poslužavnik: Hranilica ima poslužavnik koji se može podešavati i ukloniti, što olakšava hranjenje i čišćenje.
  • Sigurnosni Pojas: Opremljena je pojasom za vezivanje u 5 tačaka za dodatnu bezbednost.
  • Naslon Hranilice: Naslon hranilice može se podešavati u 3 pozicije, pružajući maksimalnu udobnost detetu tokom korišćenja.
  • Dimenzije i Težina: Dimenzije hranilice su 74 x 54 x 98 cm, a težina oko 5 kg.

Nania hranilica Carla Cream pruža udobnost i funkcionalnost, a istovremeno je i atraktivnog dizajna koji se lako uklapa u različite enterijere.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Nania Hranilica Carla Cream“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

NAJPOPULARNIJE

BRENDOVI KOLICA
BBO Kolica
Bebetto Kolica
Chicco Kolica
Chipolino Kolica
Cosatto Kolica
Kinderkraft Kolica
Peg Perego Kolica
Puerri Kolica
Zatvori
Kategorije proizvoda
Brendovi
Filtriraj po ceni