BBO Dubak Funride

Originalna cena je bila: 7.823 RSD.Trenutna cena je: 6.649 RSD.

BBO Dubak Funride je namenjen deci od 6 do 18 meseci, podržavajući težinu do 12 kg. Opremljen je sa četiri točka – prednji su okretni za 360 stepeni, dok su zadnji fiksni, čime se osigurava stabilnost i bezbednost. Dubak sadrži šarene igračke i muzičku igračku koja može biti zamijenjena tacnom za hranjenje, a sedište se podešava po visini​​​​.

BBO Dubak Funride predstavlja odličan izbor za roditelje koji žele da pruže svojoj deci sigurno i zabavno sredstvo za učenje prvih koraka. Ovaj dubak je dizajniran da bude koristan i praktičan za decu uzrasta od 6 do 18 meseci, podržavajući maksimalnu težinu do 12 kg, čime se omogućava njegova dugotrajna upotreba tokom različitih faza detetovog rasta.

Ključna karakteristika BBO Dubak Funride su njegovi točkovi, koji su pažljivo dizajnirani da podrže mobilnost i sigurnost. Prednji točkovi su okretni za 360 stepeni i izrađeni su od silikona, što omogućava lako i glatko kretanje dubka u svim smerovima. Zadnji točkovi su fiksni i napravljeni su od gume, čime se pruža stabilnost i sprečava nepredvidivo klizanje dubka.

Dubak nije samo praktično sredstvo za učenje hodanja, već i igračka koja stimuliše detetovu maštu i motoričke sposobnosti. Opremljen je sa raznovrsnim šarenim igračkama koje drže pažnju deteta i pružaju mu zabavu tokom korišćenja dubka. Pored toga, BBO Dubak Funride ima i muzičku igračku koja se može lako odvojiti, a na mestu muzičke igračke nalazi se praktična tacna za hranjenje sa pregradom za čašu, što čini ovaj dubak višenamenskim.

Sedište dubka se može podesiti po visini, omogućavajući da se prilagodi rastu i razvoju vašeg deteta. Široka baza dubka garantuje dodatnu sigurnost tokom bebinih prvih koraka, čime se smanjuje rizik od prevrtanja. Ova funkcija, zajedno sa kvalitetnom izradom i upotrebom bezbednih materijala, čini BBO Dubak Funride idealnim izborom za roditelje koji traže kvalitetan i bezbedan proizvod za svoje dete.

BBO Dubak Funride je više od običnog dubka – to je siguran i zabavan alat koji pomaže deci u razvoju motoričkih veština, pružajući im priliku da istraže i uče na interaktivan način. Sa svojom adaptabilnom konstrukcijom, šarenim igračkama, i muzičkom funkcijom, ovaj dubak će bez sumnje biti omiljeni dodatak svakoj porodici sa malim detetom.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „BBO Dubak Funride“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

NAJPOPULARNIJE

BRENDOVI KOLICA
BBO Kolica
Bebetto Kolica
Chicco Kolica
Chipolino Kolica
Cosatto Kolica
Kinderkraft Kolica
Peg Perego Kolica
Puerri Kolica
Zatvori
Kategorije proizvoda
Brendovi
Filtriraj po ceni