Cosatto Kolica Za Blizance Woosh Double Unicorn Land

59.900 RSD

Cosatto Kolica Za Blizance Woosh Double Unicorn Land su pravi izbor za roditelje koji traže kombinaciju funkcionalnosti i maštovitog dizajna. Ova kolica su savršena za avanture u gradu ili prirodi, sa lako podesivim sedištima i prostranim krošnjama koje štite od sunca. Sa svojom veselom i živopisnom temom jednoroga, ova kolica će sigurno privući pažnju i uneti radost u svakodnevne šetnje sa vašim blizancima.

Cosatto Kolica Za Blizance Woosh Double Unicorn Land su dizajnirana da pruže izuzetnu udobnost i funkcionalnost za dvoje dece. Evo nekih ključnih karakteristika i specifikacija:

  • Uzrast: Kolica su pogodna od rođenja do težine od 22 kg po sedištu.
  • Konstrukcija: Imaju laganu konstrukciju težine 11 kg, sa samopodešavajućim prednjim točkovima koji se mogu zaključati i sa sveobuhvatnom suspenzijom, što omogućava sigurno i lako manevrisanje. Kolica se mogu jednoručno sklopiti u kompaktan oblik.
  • Sedišta i dodatna oprema: Sedišta se mogu nezavisno podesiti u više položaja, uključujući i ležeći položaj, a tu je i prostrana korpa za kupovinu koja može nositi do 5 kg tereta. Dodatno, hoods kolica imaju praktične džepove za dodatno skladištenje.
  • Zaštita od vremenskih uslova: Kolica dolaze sa originalnim Cosatto pokrivačem za kišu, UPF100+ hoods i dvostrukim sunčanim vizirima, pružajući zaštitu od sunčevih zraka i kiše.
  • Dodatne karakteristike: Kolica imaju nezavisno podesive naslone za noge, prozore za nadzor, kao i petopojasne sigurnosne pojaseve. Takođe, karakterišu ih skrivene ekstra funkcije poput igračkih petlji i ukrasnih detalja.

Ova kolica su idealna za roditelje koji traže praktična i udobna rešenja za svoje blizance, nudeći lakoću upotrebe, sigurnost i stil.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Cosatto Kolica Za Blizance Woosh Double Unicorn Land“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

NAJPOPULARNIJE

BRENDOVI KOLICA
BBO Kolica
Bebetto Kolica
Chicco Kolica
Chipolino Kolica
Cosatto Kolica
Kinderkraft Kolica
Peg Perego Kolica
Puerri Kolica
Zatvori
Kategorije proizvoda
Brendovi
Filtriraj po ceni