Kinderkraft Kolica 2u1 Nature Vibes Nea

62.999 RSD

Kinderkraft Kolica 2u1 Nature Vibes Nea su multifunkcionalna kolica koja vam nude dve osnovne funkcije: košaru za spavanje i sportsko sedište. Pogodna su za bebe od rođenja do 22 kg, jer se mogu prilagoditi rastu i razvoju deteta. Ova kolica imaju moderan i elegantan dizajn, kao i visok kvalitet, sigurnost i udobnost. Laka su za upravljanje i sklapanje, i imaju kotače na napuhavanje koji amortizuju udarce. Idealna su za šetnje po gradu i prirodi, kao i za putovanja automobilom.

Glavne karakteristike i benefiti Kinderkraft Kolica 2u1 Nature Vibes Nea su:

Lako rukovanje

NEA su pokretna kolica koja vam olakšavaju ubrzani urbani život. Lagani dizajn i praktična teleskopska roditeljska ručka omogućavaju lako manevrisanje – i to jednom rukom!

Nosiljka za bebu

Nosiljka se lako otkopčava sa rama da biste poneli usnulo dete sa sobom. Mala težina i praktična ručka vam omogućavaju da lako nosite bebu.

Idealna za bilo koju površinu

Visoki ivičnjaci, neravni gradski pločnik ili neasfaltirana područja neće predstavljati problem. Veliki točkovi sa amortizerima omogućavaju da se kolica bez napora podižu i ne zahtevaju pumpanje. Prednji točkovi se okreću za 360° i mogu se zaključati za pravo kretanje na težim površinama.

Kolica za celokupan doživljaj

NEA su kolica za bebe koja će vam služiti godinama – od rođenja vašeg deteta do oko 4 godine! Praktičan TRAVEL SISTEM, prostrana kolica i konvertibilno sedište za kolica omogućavaju vam da koristite NEA u svakoj fazi života vašeg deteta.

Savršena za putovanja

NEA su kolica savršena za putovanja. Sklapaju se u oba smera i imaju ručku za nošenje. Zahvaljujući AUTO LOCK-u, neće se sklopiti tokom transporta. Kada su sklopljena, kolica stoje sama zahvaljujući SELF STANDING.

Udobna velika nosiljka

Velika nosiljka, zahvaljujući svojoj veličini, udobna je i za stariju decu. Priloženi dušek sa bambusovom viskozom će uspavati vašu bebu za tren oka.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Kinderkraft Kolica 2u1 Nature Vibes Nea“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

NAJPOPULARNIJE

BRENDOVI KOLICA
BBO Kolica
Bebetto Kolica
Chicco Kolica
Chipolino Kolica
Cosatto Kolica
Kinderkraft Kolica
Peg Perego Kolica
Puerri Kolica
Zatvori
Kategorije proizvoda
Brendovi
Filtriraj po ceni