Cosatto Woosh 3 Kolica za Bebe D is for Dino

36.800 RSD

Cosatto Woosh 3 Kolica za Bebe D is for Dino su visokokvalitetna, lagana i jednostavna za rukovanje. Ova kolica dolaze s atraktivnim dizajnom inspirisanim dinosaurusima, idealna su za moderne roditelje i njihove male avanturiste.

Cosatto Woosh 3 kolica za bebe D is for Dino su lagana i ekološki odgovorna kolica, sa težinom od 7.2 kg, što ih čini pogodnim za gradsku upotrebu i javni prevoz. Pogodna su za decu od rođenja do težine od 25 kg. Materijal kolica je napravljen od preko 35 recikliranih plastičnih flaša, kao deo posvećenosti ekološkoj odgovornosti firme Cosatto.

Kolica dolaze sa različitim pogodnostima, uključujući UPF100+ tendu sa duplim izvlačenjem koja pruža maksimalnu zaštitu od sunca, kao i originalni Cosatto pokrivač za kišu za sve vremenske uslove. Poseduju teleskopsku ručku za lako prenošenje, kao i kompaktno sklapanje sa opcijom slobodnog stajanja za jednostavno odlaganje. Takođe imaju široko udobno sedište sa podesivim naslonom za noge, veliku shopping korpu kapaciteta 5kg, držač za čašu sa strane i ručku za guranje napravljenu od mekane veštačke kože.

Prednji točkovi se mogu zaključavati i okretati u svim pravcima, a kolica imaju suspenziju na svim točkovima za udobnu vožnju. Dolaze sa magičnim zvoncem, quick-release sigurnosnim pojasom od 5 tačaka sigurnosti sa jastučićima za pojas i podesivim naslonom za noge. Materijal preko sedišta i bamper se mogu ukloniti za lakše čišćenje.

Dimenzije otvorenih kolica su 106 x 79 x 50 cm, dok su dimenzije sklopljenih kolica 65 x 40 x 50 cm, što ih čini pogodnim za male gepeke. Visina ručke je 106 cm. Cosatto Woosh 3 kolica dolaze sa garancijom od 4 godine.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Cosatto Woosh 3 Kolica za Bebe D is for Dino“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

NAJPOPULARNIJE

BRENDOVI KOLICA
BBO Kolica
Bebetto Kolica
Chicco Kolica
Chipolino Kolica
Cosatto Kolica
Kinderkraft Kolica
Peg Perego Kolica
Puerri Kolica
Zatvori
Kategorije proizvoda
Brendovi
Filtriraj po ceni