Drewex Krevetac Little House

Originalna cena je bila: 39.807 RSD.Trenutna cena je: 33.835 RSD.

Drewex Krevetac Little House je moderan i praktičan krevetac za decu, koji ima oblik kućice i tri položaja visine dušeka. Izrađen je od kvalitetnog borovog drveta i laminirane iverice, koje su sertifikovane i bezbedne za zdravlje dece.

Drewex krevetac Little House predstavlja jedinstveno rešenje za dečiju sobu, kombinujući funkcionalnost, sigurnost i moderan dizajn. Ovaj krevetac, inspirisan oblikom kućice, nije samo mesto za spavanje već i stimulativno okruženje koje podstiče kreativnost i maštu kod dece. Napravljen od visokokvalitetnog borovog drveta i laminirane iverice, materijali su pažljivo odabrani iz sertifikovanih poljskih šuma, obezbeđujući trajnost i otpornost na svakodnevnu upotrebu.

Ključne karakteristike i specifikacije:

  • Namena: Krevetac je dizajniran za decu od rođenja do 5 godina, pružajući dugotrajan komad nameštaja koji raste zajedno sa vašim detetom.
  • Dimenzije dušeka: Standardne dimenzije od 120×60 cm, omogućavaju lako pronalaženje odgovarajućih dušeka i posteljine.
  • Visina dušeka: Krevetac nudi tri položaja visine dušeka, prilagodljiva prema uzrastu i potrebama deteta, od novorođenčeta do toddlera.
  • Pokretna i uklonjiva stranica: Jedna strana krevetca može se spustiti za lakši pristup bebi, a kasnije transformisati dodavanjem ogradice za stariju decu, čime se olakšava tranzicija ka samostalnijem spavanju.
  • Materijali: Kombinacija laminirane iverice i borovog drveta, uz upotrebu sigurnih i sertifikovanih boja i lakova u skladu sa poljskim i EU standardima.
  • Održavanje: Preporučuje se čišćenje blagim deterdžentom i vodom, što olakšava održavanje higijene.
  • Sigurnost: Dizajniran prema standardu PN-EN 716-1 + AC: 2019-07, što garantuje visok nivo bezbednosti.

Drewex krevetac Little House je idealan izbor za roditelje koji traže kvalitetan, siguran i vizuelno privlačan krevetac, koji će biti više od običnog mesta za spavanje. Njegov jedinstven dizajn u obliku kućice može obogatiti svaku dečiju sobu, čineći vreme provedeno u njoj zabavnijim i kreativnijim.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Drewex Krevetac Little House“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

NAJPOPULARNIJE

BRENDOVI KOLICA
BBO Kolica
Bebetto Kolica
Chicco Kolica
Chipolino Kolica
Cosatto Kolica
Kinderkraft Kolica
Peg Perego Kolica
Puerri Kolica
Zatvori
Kategorije proizvoda
Brendovi
Filtriraj po ceni