Kinderkraft Stolica za hranjenje Sienna

10.199 RSD

Kinderkraft Sienna je visokokvalitetna stolica za hranjenje koja se odlikuje svojom praktičnošću i modernim dizajnom. Prilagodljiva i udobna, idealna je za bebe i malu decu, obezbeđujući sigurnost i udobnost tokom obroka.

Kinderkraft Sienna stolica za hranjenje je dizajnirana da raste zajedno sa vašim detetom.

Evo nekih ključnih detalja i specifikacija:

  1. Dizajn i Materijali: Stolica ima čvrstu i izdržljivu konstrukciju sa nogama od bukovog drveta i sedištem od kvalitetne PP plastike. Posebno je dizajnirana tako da se lako čisti, sa uklonjivim poslužavnikom i sedištem koje se može brisati vlažnom krpom.
  2. Sigurnost: Opremljena je sa sigurnosnim pojasom u pet tačaka vezivanja, što osigurava bezbednost deteta dok sedi. Dodatna sigurnost postiže se zahvaljujući neklizajućim kapicama na nogama stolice, sprečavajući njeno nekontrolisano pomeranje.
  3. Udobnost: Široko i duboko sedište sa uklonjivim umetkom pruža udobnost za mlađu i stariju decu. Takođe, uključuje udoban oslonac za noge koji pomaže u održavanju pravilnog položaja deteta.
  4. Funkcionalnost: Stolica je dizajnirana kao 2 u 1 proizvod – može se koristiti kao visoka stolica za hranjenje i kao stolica za stariju decu. Jednostavno se pretvara odvrtanjem nogu i uklanjanjem poslužavnika.
  5. Dimenzije i Težina: Dimenzije stolice su 58 x 65 x 97 cm, sa visinom naslona od 38 cm i težinom od 5,1 kg. Noge stolice imaju razmak od 64 x 58 cm, dok su dimenzije sedišta 22 x 28 cm.
  6. Preporučeni Uzrast i Nosivost: Pogodna je za decu uzrasta od 6 meseci do 5 godina, sa maksimalnom nosivošću do 20 kg.
  7. Dodatne Karakteristike: Uključuje i ručku za nošenje koja olakšava premeštanje stolice.
  8. Garancija: Stolica dolazi sa garancijom od 25 meseci.
  9. Zemlja Porekla: Proizvedena je u Kini.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Kinderkraft Stolica za hranjenje Sienna“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

NAJPOPULARNIJE

BRENDOVI KOLICA
BBO Kolica
Bebetto Kolica
Chicco Kolica
Chipolino Kolica
Cosatto Kolica
Kinderkraft Kolica
Peg Perego Kolica
Puerri Kolica
Zatvori
Kategorije proizvoda
Brendovi
Filtriraj po ceni