Joie Auto Sedište Stages 0-25 kg

19.990 RSD

Joie Auto Sedište Stages 0-25 kg je višenamensko sedište koje pruža udobnost i sigurnost za decu od rođenja do oko 7 godina starosti. Svojim prilagodljivim funkcijama, uključujući mogućnost postavljanja licem unazad i licem napred, omogućava dugotrajnu upotrebu i prati rast deteta. Izrađeno prema visokim standardima bezbednosti, sedište Stages nudi naprednu bočnu zaštitu, udobnost i jednostavnu instalaciju u vozilu.

Joie Auto Sedište Stages 0-25 kg je dizajnirano da obezbedi bezbednost i udobnost za decu od rođenja do otprilike 7 godina starosti. Evo nekih od ključnih karakteristika i specifikacija:

  1. Težinski Opseg: Sedište je namenjeno za decu težine od 0 do 25 kilograma, pokrivajući tako sve uzraste od novorođenčadi do dece predškolskog uzrasta.
  2. Podesivost Položaja: Nudi mogućnost postavljanja licem unazad za novorođenčad i malu decu (do 18 kg), kao i opciju postavljanja licem napred za stariju decu (od 9 do 25 kg).
  3. Sigurnost: Joie Stages sedište pruža naprednu bočnu zaštitu, uključujući pojačane strane i zaštitu glave i vrata deteta. Sedište je takođe opremljeno sa sigurnosnim pojasevima koji se prilagođavaju detetovoj veličini.
  4. Udobnost: Ergonomski dizajniran, sa mekanim jastučićima i podesivim naslonom za glavu, osigurava udobnost deteta tokom vožnje.
  5. Instalacija: Sedište se može instalirati pomoću standardnih sigurnosnih pojaseva automobila, što omogućava laku instalaciju u različite modele vozila.
  6. Materijali i Održavanje: Izrađeno od kvalitetnih materijala, sedište je lako za održavanje i čišćenje, sa presvlakama koje se mogu skinuti i prati.
  7. Sertifikati i Standardi: Sedište je testirano i odobreno u skladu sa najnovijim standardima bezbednosti.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Joie Auto Sedište Stages 0-25 kg“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

NAJPOPULARNIJE

BRENDOVI KOLICA
BBO Kolica
Bebetto Kolica
Chicco Kolica
Chipolino Kolica
Cosatto Kolica
Kinderkraft Kolica
Peg Perego Kolica
Puerri Kolica
Zatvori
Kategorije proizvoda
Brendovi
Filtriraj po ceni