Kinderkraft Auto sedište I-Guard Pro i-Size 61-105cm

40.459 RSD

Kinderkraft Auto sedište I-Guard Pro i-Size 61-105cm predstavlja izuzetno sigurno i udobno rešenje za decu visine 61 do 105 cm, što odgovara približno uzrastu od 6 meseci do 4 godine. Ovo sedište je usklađeno sa najnovijim i-Size sigurnosnim standardima, pružajući naprednu zaštitu u slučaju bočnih i frontalnih sudara. Sedište se može postaviti u smeru i suprotno od smera vožnje, pružajući dodatnu fleksibilnost. Opremljeno je sa ISOFIX sistemom, olakšavajući montažu i povećavajući stabilnost u vozilu. Podesivi nasloni za glavu i pojasevi osiguravaju da sedište raste zajedno sa vašim detetom. Uz ergonomski dizajn i prozračne materijale, Kinderkraft I-Guard Pro nudi maksimalnu udobnost tokom putovanja.

Kinderkraft Auto sedište I-Guard Pro i-Size 61-105cm je visokokvalitetno dečije sedište koje kombinuje savremenu tehnologiju, bezbednost i udobnost. Evo ključnih podataka i karakteristika:

  • i-Size Standard: Sedište je usklađeno sa i-Size regulativama, što osigurava visok nivo bezbednosti. Ovo uključuje zaštitu od bočnih i frontalnih udara.
  • Veličina: Namenjeno je deci visine između 61 i 105 cm, što je obično od 6 meseci do oko 4 godine starosti.
  • Prilagodljivost: Sedište ima podesive naslone za glavu i pojaseve, što omogućava da se prilagođava rastu deteta.
  • ISOFIX Sistem: Dolazi sa ISOFIX sistemom za laku i stabilnu instalaciju u vozilu. ISOFIX pruža dodatnu sigurnost i olakšava montiranje.
  • Položaj Sedišta: Može se postaviti u smeru i suprotno od smera vožnje, pružajući fleksibilnost u zavisnosti od uzrasta i preferencija deteta.
  • Materijali i Dizajn: Izrađeno od visokokvalitetnih, prozračnih materijala, što pruža udobnost detetu, posebno tokom dužih putovanja. Dizajn je modern i ergonomski.
  • Dodatne Funkcije: Može sadržati dodatke poput sunčanog krova, držača za čaše ili jastučića za dodatnu podršku.
  • Bezbednost: Pored standardne zaštite, neki modeli mogu uključivati i dodatne sigurnosne karakteristike poput indikatora pravilne instalacije.
  • Sertifikacija: Sedište je sertifikovano u skladu sa najnovijim EU standardima bezbednosti, što potvrđuje njegovu pouzdanost i kvalitet.

Kinderkraft Auto sedište I-Guard Pro i-Size 61-105cm je stoga idealan izbor za roditelje koji traže kombinaciju sigurnosti, udobnosti i dugotrajnosti za svoje dete.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Kinderkraft Auto sedište I-Guard Pro i-Size 61-105cm“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

NAJPOPULARNIJE

BRENDOVI KOLICA
BBO Kolica
Bebetto Kolica
Chicco Kolica
Chipolino Kolica
Cosatto Kolica
Kinderkraft Kolica
Peg Perego Kolica
Puerri Kolica
Zatvori
Kategorije proizvoda
Brendovi
Filtriraj po ceni