Kinderkraft Auto Sedište Oneto3 76-150cm

Originalna cena je bila: 26.305 RSD.Trenutna cena je: 22.359 RSD.

Za decu visine 76 -150 cm (15 meseci -12 godina / 9-36 kg).Instalacija okrenuta napred.Ojačani naslon za glavu sa dodatnom penom.Visoki i ojačani bočni štitnici. Novi nivo bezbednostiOvo je ONETO3 i-Size – sigurno auto sedište koje ispunjava najnoviji R129 i-Size standard. Namenjen je deci od 76 do 150 cm visine (od 15 meseci do oko

Za decu visine 76 -150 cm (15 meseci -12 godina / 9-36 kg).Instalacija okrenuta napred. Ojačani naslon za glavu sa dodatnom penom. Visoki i ojačani bočni štitnici.

Novi nivo bezbednosti

Ovo je ONETO3 i-Size – sigurno auto sedište koje ispunjava najnoviji R129 i-Size standard. Namenjen je deci od 76 do 150 cm visine (od 15 meseci do oko 12 godina). To je naslednik kultnog ONETO3 modela, nagrađenog visokim ADAC i OAMTC ocenama. Opremljen je namenskim sigurnosnim sistemima, kao što su SIDE PROTECT SISTEM, koji pruža dodatnu zaštitu u slučaju bočnih udara, i H-GUARD SISTEM, odnosno troslojni, ojačani naslon za glavu koji štiti glavu i vrat deteta tokom nezgoda. Ima praktične kuke za pojaseve sa strane, mogućnost sakrivanja unutrašnjih pojaseva u odeljku za odlaganje i udobno, meko sedište koje će olakšati putovanje.
i-Size standardAuto sedište ONETO3 i-Size je u skladu sa najnovijim standardom R129 i-Size. Zahvaljujući njemu, fokusiraćete se na vožnju automobila – auto sedište će se pobrinuti za bezbednost.
Najviši nivo bezbednosti SPS su visoki, ojačani bočni štitnici. Oni apsorbuju energiju nastalu pri bočnom udaru. Efikasnije štite ramena i kukove mališana u slučaju sudara. Glava i vratni deo su zaštićeni H-GUARD SISTEM-om – troslojnim naslonom za glavu sa memorijskom penom, koji apsorbuje generisanu energiju , sprečavajući da sile udesa stignu do osetljivih delova tela deteta.

Jednostavna instalacija sa ISOFIX-om

Zahvaljujući ISOFIX-u, možete da ugradite sedište u automobil za nekoliko trenutaka. Prilikom prevoza mlađe dece potrebno ga je dodatno pričvrstiti pojasom TOP TETHER. Oba sistema imaju indikatore koji garantuju ispravnu montažu. Opciono možete prevoziti stariju decu u automobilu bez ISOFIX konektora.
Sedište je integrisano sa bazom, a pored toga, omogućava vam da jednom rukom podesite ugao nagiba – do 5 pozicija.
Možete lako i brzo da podesite sedište prema visini deteta. Umetak koji se može ukloniti za najmlađu decu utiče na udobnost putovanja i smanjuje prostor između tela deteta i sedišta. S druge strane, LAKO PODESAVANJE vam omogućava da podesite naslon za glavu i pojaseve u isto vreme jednom rukom. Pravilno podešen naslon za glavu povećava bezbednost deteta tokom sudara! Naslon za glavu je podesiv do 18 stepeni.
Sedište ima unutrašnje pojaseve u 5 tačaka sa mekim štitnicima, sa neklizajućim premazom da ne klize sa ramena. A kada dođe vreme da dete pričvrstite pojasom za automobil, u nekoliko koraka možete sakriti unutrašnje pojaseve u posebnom odeljku bez potrebe da ih otkopčavate.
Karakteristike:

Starost/težina/visina deteta: 15 meseci do 12 godina/9-36kg/76-150cm
Težina proizvoda: 11 kg
Dimenzije proizvoda
Dužina: 58 cm
Širina: 44 cm
Visina: 58-78 cm
Zemlja porekla: Kina

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Kinderkraft Auto Sedište Oneto3 76-150cm“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

NAJPOPULARNIJE

BRENDOVI KOLICA
BBO Kolica
Bebetto Kolica
Chicco Kolica
Chipolino Kolica
Cosatto Kolica
Kinderkraft Kolica
Peg Perego Kolica
Puerri Kolica
Zatvori
Kategorije proizvoda
Brendovi
Filtriraj po ceni