Kinderkraft Kolica Indy Dhalia | Roze

Originalna cena je bila: 25.647 RSD.Trenutna cena je: 18.999 RSD.

Kinderkraft Kolica Indy Dhalia su moderno i praktično rešenja za roditelje u pokretu. Karakteriše ih lagan dizajn i jednostavno sklapanje, čineći ih idealnim za gradske avanture i putovanja. Opremljena sa udobnim sedištem, podesivim naslonom za noge i efikasnim sistemom amortizacije, ova kolica pružaju optimalnu udobnost i sigurnost za vaše dete. Vibrantna boja Dahlia dodaje stilsku notu svakodnevnim šetnjama.

Kinderkraft Kolica Indy Dhalia su dizajnirana da pruže maksimalnu udobnost i praktičnost kako za roditelje tako i za decu. Evo detaljnijeg pregleda njihovih specifikacija i karakteristika:

  1. Dizajn i Materijali: Kolica imaju moderni i estetski prijatni dizajn. Konstruisana su od visokokvalitetnih, izdržljivih materijala, uz vibrantnu Dahlia boju koja im daje moderan i atraktivan izgled.
  2. Težina i Dimenzije: Kinderkraft Indy kolica su izuzetno lagana, što ih čini lako prenosivim i idealnim za putovanja. Kompaktne su dimenzije kada su sklopljena, što olakšava skladištenje i transport.
  3. Sedište: Sedište je prostrano i udobno, sa podesivim naslonom za leđa koji omogućava detetu da sedi, leži ili poluleži, što je idealno za dremke tokom šetnji.
  4. Sigurnost: Kolica su opremljena sigurnosnim pojasom sa pet tačaka pričvršćivanja, kao i sa prednjom sigurnosnom prečkom, osiguravajući sigurnost deteta u svakom trenutku.
  5. Amortizacija i Točkovi: Amortizacioni sistem omogućava glatku vožnju čak i po neravnim površinama. Točkovi su dizajnirani da budu izdržljivi i da omoguće lako manevrisanje.
  6. Krović i Dodaci: Kolica dolaze s podesivim krovićem koji štiti dete od sunca i vetra. Uključeni su i korisni dodaci poput korpe za skladištenje i držača za flašicu.
  7. Sklopivost i Prenosivost: Jednostavni mehanizam za sklapanje omogućava brzo i lako sklapanje kolica jednom rukom, što je izuzetno korisno kada ste u pokretu.
  8. Podesivost: Kolica imaju podesive komponente poput naslona za noge, što omogućava prilagođavanje kolica kako vaše dete raste.
  9. Upotreba: Indy Dhalia kolica su pogodna za decu od rođenja do oko 15 kg, što ih čini odličnim izborom za dugotrajnu upotrebu.

Kinderkraft Kolica Indy Dhalia su idealna kombinacija stila, funkcionalnosti i udobnosti, dizajnirana da odgovaraju potrebama savremenih roditelja i njihovih mališana.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Kinderkraft Kolica Indy Dhalia | Roze“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

NAJPOPULARNIJE

BRENDOVI KOLICA
BBO Kolica
Bebetto Kolica
Chicco Kolica
Chipolino Kolica
Cosatto Kolica
Kinderkraft Kolica
Peg Perego Kolica
Puerri Kolica
Zatvori
Kategorije proizvoda
Brendovi
Filtriraj po ceni