Kinderkraft Kolica Tik | Tamnozelena

8.179 RSD

Kinderkraft Kolica Tik predstavljaju idealno rešenje za roditelje koji traže jednostavnost i funkcionalnost. Ova ultra-lagana i lako sklopiva kolica karakteriše praktičan dizajn, omogućavajući brzo i efikasno sklapanje za roditelje u pokretu. S podesivim sedištem koje pruža udobnost i sigurnost za dete, Kinderkraft Tik kolica su savršen izbor za aktivne porodice.

Kinderkraft Kolica Tik su lagana i kompaktna kolica koja se mogu koristiti od 6 meseci do 15 kg. Ova kolica su idealna za putovanja i svakodnevne šetnje, jer se mogu sklopiti za nekoliko sekundi i imaju praktičnu ručku za nošenje. Osim toga, ova kolica pružaju udobnost i sigurnost vašem detetu, zahvaljujući podesivom naslonu, kroviću, sigurnosnim pojasevima i točkovima otpornim na probijanje.

Evo nekih glavnih karakteristika i specifikacija Kinderkraft Kolica Tik:

  • Dimenzije i težina: Kolica su teška samo 6,5 kg, što ih čini jednim od najlakših u svojoj kategoriji. Dimenzije rasklopljenih kolica su 76 x 47,5 x 104 cm, a dimenzije sklopljenih kolica su 106 x 28 x 33,5 cm.
  • Materijali: Ram kolica je napravljen od izdržljivog čelika, a točkovi od EVA pene koja je čvrsta, otporna na udarce i neprobojna. Sedište i krović su napravljeni od poliestera koji je lako za čišćenje.
  • Boje i dizajn: Kolica su dostupna u dve boje: sivoj i tamno zelenoj. Obe boje imaju šavove u boji konstrukcije koji dodaju šarm. Kolica imaju i moderni i elegantni dizajn koji se lako uklapa u svaki stil.
  • Naslon i krović: Kolica imaju postepeno podešavanje naslona čak do ležećeg položaja, što omogućava da vaše dete može odrijemati na otvorenom. Naslon za noge se takođe može podesiti po potrebi. Krović ima UPF 50+ zaštitu od sunca, vetra i kiše, kao i prozorčić za kontakt s detetom.
  • Sigurnost: Kolica imaju sigurnosne pojaseve u pet tačaka koji se mogu prilagoditi visini deteta, kao i mekanu sigurnosnu barijeru koja stvara siguran prostor za sedenje. Kolica imaju i dve kočnice na stražnjim točkovima koje se mogu aktivirati jednom nogom.
  • Dodatna oprema: Kolica dolaze sa originalnom kišnom navlakom koja će zaštititi vaše dete od lošeg vremena, kao i sa prostranom korpom za kupovinu koja će stati za sve potrebne stvari tokom šetnje.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Kinderkraft Kolica Tik | Tamnozelena“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

NAJPOPULARNIJE

BRENDOVI KOLICA
BBO Kolica
Bebetto Kolica
Chicco Kolica
Chipolino Kolica
Cosatto Kolica
Kinderkraft Kolica
Peg Perego Kolica
Puerri Kolica
Zatvori
Kategorije proizvoda
Brendovi
Filtriraj po ceni