Puerri Ogradica Cubo

11.699 RSD

Puerri ogradica Cubo je ogradica za bebe koja je namenjena deci do 15 kg, u kojoj se ona mogu igrati. Ogradica je u obliku kvadrata, savija se i rasklapa jednim pokretom. Ogradica ima meki sunđer i providnu mrežu, koji pružaju udobnost i sigurnost detetu. Kupite ju na našoj veb prodavnici po izuzetno povoljnoj ceni.

Puerri Ogradica Cubo je posebno dizajnirana za decu u uzrastu od rođenja do 4 godine, pružajući bezbedno okruženje za igru i odmor. Ova ogradica spaja praktičnost i bezbednost, čineći je idealnom za roditelje koji žele da osiguraju svojoj deci sigurno igralište u domu.

Jedna od ključnih karakteristika ove ogradice je njena jednostavnost u postavljanju i sklapanju. Zbog toga je pogodna za roditelje koji često premeštaju ogradicu iz jedne prostorije u drugu ili je nose na putovanja. Ova fleksibilnost omogućava roditeljima da uvek imaju siguran prostor za svoje dete, bez obzira na lokaciju.

Što se tiče dimenzija, kada je rasklopljena, ogradica ima impresivne dimenzije od 180x150x70 cm, što obezbeđuje dovoljno prostora za igru. U sklopljenom stanju, njene dimenzije su 30x20x86,5 cm, što olakšava njeno skladištenje i transport. Težina ogradice iznosi između 8.5 kg i 9 kg, što je čini relativno laganom, ali i dovoljno stabilnom da osigura bezbednost deteta.

Održavanje ogradice je takođe jednostavno. Preporučuje se brisanje vlažnom krpom, a izbegavanje upotrebe deterdženata je važno kako bi se osigurala bezbednost deteta i duži vek trajanja proizvoda.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Puerri Ogradica Cubo“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

NAJPOPULARNIJE

BRENDOVI KOLICA
BBO Kolica
Bebetto Kolica
Chicco Kolica
Chipolino Kolica
Cosatto Kolica
Kinderkraft Kolica
Peg Perego Kolica
Puerri Kolica
Zatvori
Kategorije proizvoda
Brendovi
Filtriraj po ceni