Klups Krevetac za Bebe Willy | Bež

Originalna cena je bila: 14.842 RSD.Trenutna cena je: 12.615 RSD.

Klups krevetac za bebe Willy je dizajniran da pruži maksimalnu udobnost i sigurnost za vaše najmlađe, sa svojim mekim linijama i stabilnom konstrukcijom. Opremljen je funkcionalnostima kao što su podesiva visina dušeka i stranice koje se mogu spustiti, nudeći praktičnost i lako prilagođavanje potrebama bebe.

Klups krevetac za bebe Willy je predstavljen kao visokokvalitetni proizvod dizajniran da pruži udobnost, sigurnost, i toplinu za vaše najmlađe. Njegove glavne karakteristike uključuju:

  • Materijal: Izrađen je od 100% bora iz poljskih šuma, što obezbeđuje njegovu čvrstinu i dugovečnost.
  • Sigurnost: Krevetac je premazan ekološkim bojama na bazi vode, što ga čini sigurnim za upotrebu od samog rođenja deteta.
  • Prilagodljivost: Visina dušeka može se podesiti na tri različita nivoa (24 cm, 39 cm, 54 cm), omogućavajući da krevetac “raste” zajedno sa vašim detetom. Ovo je posebno praktično jer se može prilagoditi rastućim potrebama deteta od rođenja pa nadalje.
  • Dimenzije: Unutrašnje dimenzije krevetca su 120 x 60 cm, dok su spoljašnje dimenzije 124 x 66 x 85 cm. Ove standardne dimenzije omogućavaju lako pronalaženje odgovarajućeg dušeka i posteljine.
  • Dodatne funkcije: Postoji mogućnost skidanja tri drvene rešetke sa jedne strane, što dodatno olakšava pristup detetu.

Klups Willy krevetac predstavlja praktično i estetski prihvatljivo rešenje za roditelje koji traže kvalitetan, siguran, i dugotrajan krevetac za svoje dete. Sa svojim jednostavnim, ali modernim dizajnom, ovaj krevetac može se lako uklopiti u različite stilove dečijih soba, pružajući ne samo funkcionalnost nego i doprinos estetici prostora.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Klups Krevetac za Bebe Willy | Bež“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

NAJPOPULARNIJE

BRENDOVI KOLICA
BBO Kolica
Bebetto Kolica
Chicco Kolica
Chipolino Kolica
Cosatto Kolica
Kinderkraft Kolica
Peg Perego Kolica
Puerri Kolica
Zatvori
Kategorije proizvoda
Brendovi
Filtriraj po ceni