Lego Kamion sa Mobilnom Policijskom Stanicom 60315

5.390 RSD

Lego Kamion sa Mobilnom Policijskom Stanicom 60315 je uzbudljiv set koji deci pruža mogućnost da rekreiraju dinamične policijske operacije sa mobilnom komandnom jedinicom. Opremljen sa detaljima poput zatvora, kontrolne sobe i satelitske antene, ovaj set nudi bogatu i interaktivnu igru, podstičući maštu i kreativnost.

Kategorije: ,

Lego Kamion sa Mobilnom Policijskom Stanicom 60315 je izuzetan i inovativan set iz LEGO City serije, koji deci pruža jedinstvenu priliku da se upuste u uzbudljive policijske misije. Ovaj set nije samo igračka, već je i edukativno sredstvo koje inspiriše maštu, kreativnost i pruža uvid u funkcije i operacije policijskih snaga.

Središte ovog seta čini detaljno izrađen kamion, koji se pretvara u mobilnu policijsku stanicu. Kamion je opremljen naprednom kontrolnom sobom, satelitskom antenom i zatvorom, što pruža realističan doživljaj policijskog komandnog centra. Oprema unutar kamiona, kao što su računari, mape i komunikaciona oprema, detaljno su osmišljeni i doprinose autentičnosti seta.

Osim kamiona, u setu se nalaze i minifigure policajaca i lopova, što omogućava deci da rekreiraju različite scenarije i situacije iz policijskog života. Djeca mogu koristiti ove figure za igru uloga, stvarajući priče o hvatanju kriminalaca, istraživanju i održavanju reda i mira. Interakcija sa ovim figurama podstiče razvoj socijalnih i emotivnih veština, kao i razumevanje važnosti timskog rada.

Set takođe sadrži niz dodatnih elemenata koji obogaćuju igru, uključujući policijski motor, pribor za hvatanje kriminalaca, lisice i oružje. Svaki od ovih elemenata je pažljivo osmišljen kako bi dodao dodatnu dimenziju i realizam igri. Kroz interakciju sa ovim dodacima, deca uče o različitim aspektima policijskog posla i značaju opreme u policijskim operacijama.

Lego Kamion sa Mobilnom Policijskom Stanicom 60315 je idealan za decu koja su fascinirana policijskim radom i koji vole izazovnu i dinamičnu igru. Ovaj set ne samo da pruža satove zabavne i maštovite igre, već i pomaže deci da razviju kritičko razmišljanje, rešavanje problema i veštine planiranja. To je odličan način da se deca upoznaju sa osnovnim principima pravde i zakona, dok istovremeno uživaju u kreativnoj i edukativnoj igri.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Lego Kamion sa Mobilnom Policijskom Stanicom 60315“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

NAJPOPULARNIJE

BRENDOVI KOLICA
BBO Kolica
Bebetto Kolica
Chicco Kolica
Chipolino Kolica
Cosatto Kolica
Kinderkraft Kolica
Peg Perego Kolica
Puerri Kolica
Zatvori
Kategorije proizvoda
Brendovi
Filtriraj po ceni