Lego Mini Traktor 60390

1.199 RSD

Lego Mini Traktor 60390 je kreativni set koji omogućava deci da sastave detaljno osmišljeni model traktora sa pomičnim delovima. Ovaj set je idealan za male ljubitelje poljoprivrede i građenja, nudeći im sate zabave i maštovite igre.

Kategorije: ,

Lego Mini Traktor 60390 je zanimljiv i edukativan set iz LEGO serije koji pruža deci priliku da istraže svet poljoprivrede kroz igru. Ovaj set sadrži sve potrebne delove za sastavljanje detaljnog mini traktora, koji je dizajniran da izgleda kao pravi poljoprivredni traktor. Traktor je opremljen pomičnim delovima, uključujući točkove koji se okreću i priključak na zadnjem delu, što omogućava deci da simuliraju prave poljoprivredne aktivnosti.

Komplet je pažljivo osmišljen da podstakne maštu i kreativnost kod dece, nudeći im sati zabavnog i interaktivnog iskustva u sastavljanju i igri. Boje korišćene u ovom setu su živopisne i privlačne, što dodatno doprinosi vizuelnom doživljaju. Uz LEGO Mini Traktor, deca ne samo da uče o osnovama mehanike i inženjeringa, već razvijaju i fine motoričke veštine prilikom sastavljanja i rukovanja malim delovima.

Osim same igračke, set može da uključuje i uputstva za sastavljanje koja su jasna i lako razumljiva, čineći proces sastavljanja jednostavnim i zabavnim. LEGO Mini Traktor 60390 je savršen poklon za decu koja su zainteresovana za poljoprivredu, mehaniku ili jednostavno uživaju u gradnji i kreiranju sa LEGO kockicama. Ovaj set je pogodan za decu različitih uzrasta i predstavlja odličan dodatak bilo kojoj LEGO kolekciji.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Lego Mini Traktor 60390“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

NAJPOPULARNIJE

BRENDOVI KOLICA
BBO Kolica
Bebetto Kolica
Chicco Kolica
Chipolino Kolica
Cosatto Kolica
Kinderkraft Kolica
Peg Perego Kolica
Puerri Kolica
Zatvori
Kategorije proizvoda
Brendovi
Filtriraj po ceni