Lego Kamper za Odmor 161524

2.399 RSD

Kategorije: ,

Lego Kamper za Odmor 161524 je maštoviti set iz LEGO kolekcije koji pruža jedinstveno iskustvo izgradnje i igre, idealan za male avanturiste i ljubitelje putovanja. Ovaj set nije samo igračka, već je i kreativno sredstvo koje inspiriše decu da istražuju i maštaju o avanturama na otvorenom.

Centralni deo ovog seta je detaljno osmišljen kamper, koji realistično dočarava vozilo za putovanja, opremljeno svim potrebnim elementima za udobno kampovanje. Kamper je dizajniran sa brojnim funkcionalnim karakteristikama, uključujući pokretne delove kao što su otvarajući krov i vrata, kao i detaljno uređenu unutrašnjost koja sadrži kuhinju, spavaću sobu i prostor za sedenje. Takav dizajn omogućava deci da detaljno istražuju i igraju se sa svakim segmentom kampera, učeći o različitim aspektima putovanja i kampovanja.

Pored kampera, set uključuje i minifigure koje predstavljaju porodicu spremnu za odmor, sa pratećim elementima kao što su bicikli, roštilj, sto i stolice za kampovanje, kao i drugi pribor koji doprinosi realističnosti i zabavi. Ove figure i dodaci omogućavaju deci da kreiraju različite scenarije i priče, od pripreme obroka na otvorenom do istraživanja prirode na biciklu.

Lego Kamper za Odmor 161524 je više od običnog seta za igru; on je sredstvo za razvijanje kreativnosti, mašte i finih motoričkih veština. Kroz proces sklapanja kampera i igru sa minifigurama, deca razvijaju svoje sposobnosti rešavanja problema, prostornu inteligenciju i sposobnost planiranja. Takođe, ovaj set pruža priliku za učenje o važnosti porodice, prirode i zajedničkih aktivnosti.

Svojom kombinacijom zabave, edukacije i kreativnog izražavanja, Lego Kamper za Odmor 161524 predstavlja savršen poklon za decu koja vole avanturu, istraživanje i prirodu. Ovaj set garantuje sate zabave i igre, podstičući decu da maštaju i istražuju svet oko sebe. Idealno je prilagođen za decu stariju od 5 godina, pružajući im izazovnu, ali i zabavnu i edukativnu aktivnost.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Lego Kamper za Odmor 161524“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

NAJPOPULARNIJE

BRENDOVI KOLICA
BBO Kolica
Bebetto Kolica
Chicco Kolica
Chipolino Kolica
Cosatto Kolica
Kinderkraft Kolica
Peg Perego Kolica
Puerri Kolica
Zatvori
Kategorije proizvoda
Brendovi
Filtriraj po ceni