Lego Policijska Akademija 60372

10.790 RSD

Lego Policijska Akademija 60372 je set koji nudi mnoštvo izazova za male regrute, uključujući zid za penjanje, horizontalne merdevine i ziplajn. Osim toga, set sadrži modularnu policijsku stanicu sa više prostorija i kurs na otvorenom sa preprekama, ATV vozilo, šest mini-figura i figuru konja, pružajući deci bogato i interaktivno iskustvo kroz igru i gradnju.

Kategorije: ,

Lego Policijska Akademija 60372 je set koji pruža deci priliku da dožive razne policijske izazove kroz igru. Komplet uključuje modularnu policijsku stanicu sa više prostorija i niz izazova na otvorenom, uključujući zid za penjanje, horizontalne merdevine i ziplajn. Pored ovih fizičkih izazova, deca mogu vežbati i vožnju oko čunjeva i položiti vozački ispit, kao i jahati konja.

Set sadrži i upravljivi ATV, šest mini-figura i figuru konja. Interaktivan digitalni vodič koji dolazi sa setom pomaže u gradnji, pružajući jednostavne upute sa mogućnostima zumiranja i rotiranja, što omogućava deci da bolje razumeju proces gradnje.

Ovaj set pripada seriji LEGO City i sadrži 823 dela, a preporučen je za decu stariju od 6 godina. Kroz igru sa ovim setom, deca mogu razvijati svoju kreativnost, motoričke veštine i samopouzdanje.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Lego Policijska Akademija 60372“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

NAJPOPULARNIJE

BRENDOVI KOLICA
BBO Kolica
Bebetto Kolica
Chicco Kolica
Chipolino Kolica
Cosatto Kolica
Kinderkraft Kolica
Peg Perego Kolica
Puerri Kolica
Zatvori
Kategorije proizvoda
Brendovi
Filtriraj po ceni