Lego Sladoled Kamion 60253

2.159 RSD

LEGO Sladoled Kamion 60253 donosi slatku avanturu u svet LEGO gradova, sa šarenim detaljima i kreativnim elementima. Ovaj set je savršen za decu koja vole igru uloga i maštovite scenarije, nudeći im satove zabavne i interaktivne igre.

Kategorije: ,

LEGO Sladoled Kamion 60253 je šarmantan i kreativan set koji donosi radost i maštovitu igru u kolekciju LEGO gradskih setova. Ovaj veseli i šareni kamion je savršeno dizajniran da privuče pažnju dece, nudeći im satove zabavne i kreativne igre.

Detaljno osmišljen, ovaj set odražava sve karakteristike pravog sladoled kamiona, sa širokim spektrom boja i upečatljivim dizajnom. Kamion dolazi sa mnogobrojnim detaljima kao što su pult za sladoled, zamrzivač sa različitim okusima sladoleda, pa čak i simpatični detalji poput šanka za posluživanje. Osim toga, set uključuje i figurice koje predstavljaju prodavača sladoleda i oduševljene kupce, dodatno obogaćujući igru uloga.

Jedan od glavnih aduta ovog seta je njegova interaktivnost. Deca mogu otvoriti bočna vrata kamiona kako bi pristupila unutrašnjosti, što omogućava lako manipulisanje figuricama i priborom unutar kamiona. Takođe, krov kamiona može da se ukloni, što pruža dodatnu mogućnost pristupa i igre.

Ovaj set je idealan za razvoj mašte kod dece. Kroz igru sa LEGO Sladoled Kamionom, deca mogu stvarati različite priče i scenarije, od posluživanja sladoleda do veselih događaja u LEGO gradu. Takođe, set podstiče razvoj fine motorike i kognitivnih veština, jer deca učestvuju u procesu sastavljanja i prilagođavanja kamiona.

LEGO Sladoled Kamion 60253 je više od običnog LEGO seta; on je kapija ka svetu mašte i kreativnosti. Uz svoje živopisne boje, veseli dizajn i brojne interaktivne mogućnosti, ovaj set je odličan izbor za decu koja vole kreativnu igru i LEGO svet. Prilagođen je za decu uzrasta 5 godina i više, pružajući im zabavno i edukativno iskustvo kroz igru.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Lego Sladoled Kamion 60253“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

NAJPOPULARNIJE

BRENDOVI KOLICA
BBO Kolica
Bebetto Kolica
Chicco Kolica
Chipolino Kolica
Cosatto Kolica
Kinderkraft Kolica
Peg Perego Kolica
Puerri Kolica
Zatvori
Kategorije proizvoda
Brendovi
Filtriraj po ceni