Lego Šine Skretnice 60238

2.399 RSD

Lego Šine Skretnice 60238 su neophodan dodatak za ljubitelje LEGO vozova, nudeći mogućnost kreiranja složenijih i funkcionalnijih železničkih staza. Ovaj set sadrži četiri zakrivljene šine i dve skretnice, omogućavajući maštovite i realistične rasporede pruga u LEGO gradskom okruženju.

Kategorije: ,

Lego Šine Skretnice 60238 je neophodan dodatak za sve LEGO entuzijaste vozova koji žele da poboljšaju i prošire svoje železničke šine u LEGO gradovima. Ovaj set je dizajniran da unese novi nivo kreativnosti i funkcionalnosti u igru LEGO vozom, pružajući nove mogućnosti za izgradnju i prilagođavanje železničkih mreža.

Komplet uključuje četiri zakrivljene šine i dva prekidača, omogućavajući korisnicima da kreiraju različite i složene rasporede staza. Ove komponente su ključne za izgradnju realističnijih i dinamičnijih šinskih sistema, jer omogućavaju vozovima da menjaju pravac i kreću se ka različitim delovima pruge. Sa ovim dodatkom, mladi graditelji i LEGO entuzijasti mogu da se upuste u složenije i detaljnije projekte, planirajući i konstruišući svoje železničke mreže sa većom preciznošću i kreativnošću.

Značaj ovih šina i skretnica leži u njihovoj sposobnosti da transformišu statičke železničke modele u interaktivne, dinamičke sisteme. Deca mogu da eksperimentišu sa različitim konfiguracijama koloseka, istražujući kako različiti rasporedi utiču na kretanje voza. Ovo ne samo da podstiče maštovitu igru, već i razvija logičko razmišljanje i razumevanje osnovnih principa inženjerstva i fizike.

Napravljene od visokokvalitetnih materijala, ove šine i prekidači su kompatibilni sa svim LEGO vozovima, omogućavajući lako povezivanje sa postojećim setovima. Lakoća povezivanja i prilagođavanja daje deci slobodu da lako grade i preuređuju sopstvene železničke šine, što je odlično za razvoj fine motorike i koordinacije.

LEGO šine skretnice 60238 su više od samo pribora; oni su alat za inovacije i maštu, omogućavajući deci da ožive svoje scene LEGO voza. Bilo da se koriste za rekreaciju pravih železničkih sistema ili za kreiranje potpuno novih, fantastičnih šina, ove šine i prekidači su savršen izbor za svakog mladog inženjera i LEGO obožavatelja. Komplet je idealan za decu stariju od 5 godina, pružajući im ne samo zabavu, već i edukativno iskustvo kroz igru.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Lego Šine Skretnice 60238“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

NAJPOPULARNIJE

BRENDOVI KOLICA
BBO Kolica
Bebetto Kolica
Chicco Kolica
Chipolino Kolica
Cosatto Kolica
Kinderkraft Kolica
Peg Perego Kolica
Puerri Kolica
Zatvori
Kategorije proizvoda
Brendovi
Filtriraj po ceni