Lego Štab Vozila za Hitne Slučajeve 60371

7.551 RSD

Lego Štab Vozila za Hitne Slučajeve 60371 je sveobuhvatni set koji omogućava deci da se priključe raznim službama za hitne situacije. Set uključuje višenamensku zgradu na dva nivoa, kao i različita vozila poput vatrogasnog helikoptera, ambulantnog vozila, policijskog SUV-a i motocikla za potere, pružajući bogato i raznovrsno iskustvo igre.

Kategorije: ,

Lego Štab Vozila za Hitne Slučajeve 60371 je sveobuhvatan set koji pruža deci mogućnost da se uključe u različite aktivnosti povezane sa hitnim službama. U okviru ovog seta nalazi se zgrada štaba na dva nivoa koja je prepuna funkcija za maštovitu igru. U sklopu seta dolaze različita vozila kao što su vatrogasni helikopter, ambulantno vozilo, policijski SUV i motocikl lopova, omogućavajući deci da dožive različite scenarije spasavanja i potera. Takođe, set sadrži pet mini-figura koje dodatno obogaćuju iskustvo igre.

Set uključuje interaktivni vodič za gradnju koji pomaže deci da lakše sastave modele. Ovaj vodič sadrži intuitivne alate za uveličavanje i rotiranje koji omogućavaju deci da detaljnije posmatraju svaki model iz različitih uglova tokom gradnje. LEGO City setovi su poznati po tome što inspirišu maštovitu igru, prikazujući stvaran život na zabavan i uzbudljiv način, a ovaj set nije izuzetak. Sa zgradama bogatim funkcijama, realističnim vozilima i inspirativnim junacima, ovaj set pruža deci mogućnost da dožive avanture iz stvarnog života kroz igru.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Lego Štab Vozila za Hitne Slučajeve 60371“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

NAJPOPULARNIJE

BRENDOVI KOLICA
BBO Kolica
Bebetto Kolica
Chicco Kolica
Chipolino Kolica
Cosatto Kolica
Kinderkraft Kolica
Peg Perego Kolica
Puerri Kolica
Zatvori
Kategorije proizvoda
Brendovi
Filtriraj po ceni