Lego Akrobatski Motor: Neustrašiva Škorpija 60332

767 RSD

Lego Akrobatski Motor: Neustrašiva Škorpija 60332 je uzbuđujući set koji donosi dozu adrenalina u svet Lego igara. Sa svojim jedinstvenim dizajnom i sposobnošću za izvođenje raznih akrobacija, ovaj motor će pružiti deci sate zabave i akcije.

Kategorije: ,

Lego Akrobatski Motor: Neustrašiva Škorpija 60332 je nevjerojatan set koji će probuditi strast prema akrobacijama i avanturama kod svakog malog graditelja. Sa svojim jedinstvenim dizajnom i sposobnošću za izvođenje različitih akrobacija, ovaj motor će odvesti decu na uzbudljivu vožnju punu adrenalina.

Centralna figura ovog seta je impresivan akrobatski motor – Neustrašiva Škorpija. Motor je dizajniran sa detaljima koji oživljavaju svet akrobacija i brze vožnje. Sa svojim sportskim izgledom, velikim točkovima i preciznošću u izradi, ova mašina je spremna za izvođenje spektakularnih trikova i akrobacija.

Set takođe dolazi sa minifiguricom vozača, obučenog u karakterističnu opremu za vožnju akrobatskog motora. Vozač ima svoju zaštitnu kacigu i odeću koja mu omogućava da izvodi rizične trikove sa stilom i sigurnošću.

Ono što ovaj set čini posebnim su akrobatske staze koje se mogu izgraditi i prilagoditi. Deca mogu kreirati različite staze sa rampama, krivinama i preprekama, omogućavajući Neustrašivoj Škorpiji da izvodi spektakularne skokove i trikove. Ovo podstiče kreativnost i inovativno razmišljanje, jer deca mogu smišljati nove načine kako da postignu najuzbudljivije akrobacije.

Lego Akrobatski Motor: Neustrašiva Škorpija 60332 je ne samo izvor zabave, već i alat za razvoj različitih veština kod dece. Tokom procesa sklapanja motora i izgradnje akrobatskih staza, deca razvijaju fine motoričke veštine, koncentraciju i veštine rešavanja problema. Igra sa motorom i vozačem podstiče maštovitost, hrabrost i razvoj koordinacije pokreta.

Ovaj set je savršen za decu koja vole brze motore, akrobacije i izazove. Lego Akrobatski Motor: Neustrašiva Škorpija 60332 pruža im priliku da se upuste u svet uzbuđenja, gde svaka vožnja postaje avantura. Idealno je prilagođen za uzrast od 7 godina naviše i donosi sate zabave, učenja i akcije.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Lego Akrobatski Motor: Neustrašiva Škorpija 60332“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

NAJPOPULARNIJE

BRENDOVI KOLICA
BBO Kolica
Bebetto Kolica
Chicco Kolica
Chipolino Kolica
Cosatto Kolica
Kinderkraft Kolica
Peg Perego Kolica
Puerri Kolica
Zatvori
Kategorije proizvoda
Brendovi
Filtriraj po ceni