Lego Vatrogasna Brigada 179488

11.990 RSD

Lego Vatrogasna Brigada 179488 je uzbudljiv set koji donosi avanturističku akciju spasavanja, idealan za male heroje koji vole vatrogasne priče. Ovaj set sadrži detaljno izrađenu vatrogasnu stanicu, vozila i minifigure vatrogasaca, nudeći deci satove maštovite i edukativne igre.

Kategorije: ,

Lego Vatrogasna Brigada 179488 je fascinantan set koji odražava herojstvo i uzbuđenje vatrogasne službe, predstavljajući idealan izbor za decu koja su očarana vatrogascima i akcijama spasavanja. Ovaj set je pažljivo dizajniran da pruži realističan i detaljan prikaz vatrogasne stanice, uključujući sve elemente koji su potrebni za kreiranje autentičnih vatrogasnih scena.

Set se sastoji od impresivne vatrogasne stanice koja je opremljena nizom realističnih detalja, uključujući garažu za vatrogasna vozila, kontrolnu sobu, i prostor za opremu. Dodatno, set uključuje nekoliko vatrogasnih vozila, kao što su kamion s ljestvama i vatrogasni automobil, koji su detaljno izrađeni i pružaju dodatnu dimenziju igri. Svako vozilo ima funkcionalne delove, poput pokretnih ljestvi i otvaranja vrata, što doprinosi realističnosti i interaktivnosti.

Pored vozila, Lego Vatrogasna Brigada 179488 obuhvata i nekoliko minifigura vatrogasaca, svaka sa svojim karakterističnim uniformama i opremom. Ove figure omogućavaju deci da rekreiraju scenarije spasavanja, simulirajući različite situacije koje se mogu dogoditi u stvarnom životu. Takođe, set sadrži i različite dodatke kao što su vatrogasni alati, šlemovi, i čak i elementi ‘plamena’, koji dodatno obogaćuju igru.

Ovaj set je odličan ne samo za zabavu, već i za edukaciju. Kroz igru, deca uče o važnosti vatrogasnih službi, razvijajući pri tom svoje veštine rešavanja problema, timskog rada i motoričkih sposobnosti. Montiranje seta podstiče kreativnost i prostornu inteligenciju, dok istovremeno pruža uvid u funkcije i značaj vatrogasnih službi u zajednici.

LEGO Vatrogasna Brigada 179488 je više od običnog igračkog seta; on je sredstvo za inspiraciju, koje podstiče maštu i igru uloga. Savršen je za decu koja su fascinirana vatrogascima i žele da istraže ovaj uzbudljivi svet kroz igru. Ovaj set pruža ne samo satove zabave, već i vredne lekcije o hrabrosti, saradnji i važnosti pomaganja drugima.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Lego Vatrogasna Brigada 179488“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

NAJPOPULARNIJE

BRENDOVI KOLICA
BBO Kolica
Bebetto Kolica
Chicco Kolica
Chipolino Kolica
Cosatto Kolica
Kinderkraft Kolica
Peg Perego Kolica
Puerri Kolica
Zatvori
Kategorije proizvoda
Brendovi
Filtriraj po ceni