Lego Zastava Kuće Ravenclaw

3.213 RSD

Ponosno izložite svoju pripadnost kući Ravenclaw sa ovim detaljnim Lego setom Zastave Kuće Ravenclaw. Savršen za svakog obožavaoca Harry Potter serijala, ovaj set donosi duh mudrosti i kreativnosti koji simbolizuje kuća Ravenclaw.

Kategorija:

Specifikacije Proizvoda:

  • Proizvođač: Lego
  • Serija: Harry Potter
  • Broj Delova: 280
  • Preporučeni uzrast: 8+ godina
  • Dimenzije modela: 25cm x 15cm x 1cm
  • Materijal: Plastika visokog kvaliteta

Opis Proizvoda:

Proslavite svoju ljubav prema čarobnom svetu Harry Pottera sa ekskluzivnim Lego setom – Zastava Kuće Ravenclaw. Ovaj set je idealan za sve ljubitelje Harry Pottera koji se dive kući poznatoj po mudrosti, učenju i kreativnosti. Sastoji se od 280 precizno dizajniranih delova, ovaj set omogućava obožavaocima da slože zastavu Ravenclaw s prepoznatljivim plavo-belim simbolima koji predstavljaju vrednosti kuće.

Detaljna izrada uključuje grb kuće sa orlom u letu, simbolom koji predstavlja inteligenciju i mudrost, koji stoji u centru zastave. Dimenzije gotovog modela su 25cm x 15cm, čineći ga savršenim za izlaganje u studiju, radnoj sobi ili dnevnom boravku.Ovaj set ne samo da nudi satove zabavne i edukativne gradnje, već i služi kao prelepi dekorativni element ili poklon za prave poklonike sveta Harry Pottera. Takođe, pruža odličnu priliku da mladi fanovi razvijaju svoje motoričke sposobnosti i kreativno razmišljanje.

Podignite svoju kolekciju Lego Harry Potter na viši nivo sa Zastavom Kuće Ravenclaw, i neka magija Hogwartsa oživi u vašem domu!

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Lego Zastava Kuće Ravenclaw“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

NAJPOPULARNIJE

BRENDOVI KOLICA
BBO Kolica
Bebetto Kolica
Chicco Kolica
Chipolino Kolica
Cosatto Kolica
Kinderkraft Kolica
Peg Perego Kolica
Puerri Kolica
Zatvori
Kategorije proizvoda
Brendovi
Filtriraj po ceni