Lorelli Bertoni Aktiviti Šetalica Lion

Originalna cena je bila: 5.441 RSD.Trenutna cena je: 4.625 RSD.

Lorelli Bertoni Aktiviti šetalica Lion je dizajnirana da podstiče prve korake vašeg deteta, nudeći mu zabavu i podršku dok uči da hoda. Opremljena je sa igračkama u obliku lavova i drugih zanimljivih aktivnosti koje stimulišu razvoj motoričkih veština i koordinacije.

Kategorija:

Lorelli Bertoni Aktiviti šetalica Lion je višenamenski uređaj koji je specijalno dizajniran da podržava i zabavlja vaše dete tokom njegovih prvih koraka. Ova šetalica ne samo da pomaže detetu da stekne samopouzdanje u hodanju, već i stimulira njegovu radoznalost i želju za istraživanjem kroz različite igračke i aktivnosti.

Specifikacije:

  • Model: Aktiviti Šetalica Lion
  • Boja: Šaren, dominantno žuta sa motivima lavova i džungle.
  • Materijal: Izrađena je od visokokvalitetne plastike koja je sigurna za upotrebu i lako se čisti.
  • Težina: Lagana konstrukcija, olakšava manipulaciju i premeštanje šetalice.
  • Nosivost: Maksimalno preporučena težina je do 12 kg.
  • Visina: Podesiva visina u tri nivoa, omogućava prilagođavanje rasta deteta.
  • Sigurnost: Opremljena je sa sigurnosnim kočnicama koje sprečavaju nekontrolisano kretanje šetalice.
  • Točkovi: Obloženi su gumom, što omogućava tiho kretanje po različitim površinama.

Detaljan opis:

Lorelli Bertoni Aktiviti šetalica Lion dizajnirana je tako da privuče pažnju vašeg deteta razigranim bojama i uzbudljivim igračkama koje su uključene u dizajn. Na upravljačkom delu nalaze se razne igračke u obliku životinja, koje dete može lako da dohvati i manipuliše njima. Ove igračke uključuju zvečke, rotirajuće elemente i male lavove koji se mogu pritisnuti ili povući, stimulirajući tako finu motoriku i senzorni razvoj.

Šetalica takođe ima ugrađenu muzičku komponentu koja emituje različite melodije kada dete pritisne određene dugmiće, čime se razvija auditivna percepcija i muzički ukus deteta. Sedište je udobno i podržavajuće, sa visokim naslonom koji štiti detetov leđni deo dok se igra ili uči da hoda.

Zahvaljujući svojoj podesivoj visini, šetalica može rasti zajedno sa vašim detetom, pružajući mu potrebnu podršku kroz različite faze rasta. Točkovi su dizajnirani tako da su dovoljno stabilni da omoguće lako kretanje deteta, ali i dovoljno otporni na klizanje da obezbede sigurnost tokom upotrebe.

Lorelli Bertoni Aktiviti šetalica Lion je idealan izbor za roditelje koji traže funkcionalan, edukativan i zabavan proizvod za podršku svom detetu u važnom periodu razvoja motoričkih veština i nezavisnosti.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Lorelli Bertoni Aktiviti Šetalica Lion“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

NAJPOPULARNIJE

BRENDOVI KOLICA
BBO Kolica
Bebetto Kolica
Chicco Kolica
Chipolino Kolica
Cosatto Kolica
Kinderkraft Kolica
Peg Perego Kolica
Puerri Kolica
Zatvori
Kategorije proizvoda
Brendovi
Filtriraj po ceni