Nania Auto Sedište Ananas A-S BELINE

10.465 RSD

Nania Auto Sedište Ananas A-S BELINE je sigurnosno sedište za decu, dizajnirano da pruži maksimalnu zaštitu i udobnost tokom vožnje. Karakteriše ga atraktivan dizajn s motivom ananasa, prilagodljivost za različite uzraste i lakoća instalacije u vozilu.

Nania Auto Sedište Ananas A-S BELINE je visokokvalitetno dečje auto sedište, dizajnirano da pruži izuzetnu sigurnost i udobnost za decu tokom putovanja automobilom. Ovo sedište je pogodno za decu težine od 9 do 36 kg, što ga čini idealnim izborom za decu uzrasta od oko 1 do 12 godina. Sedište je opremljeno podesivim naslonom za glavu koji raste zajedno sa detetom, osiguravajući da sedište ostane udobno i bezbedno kako dete raste.

Posebna karakteristika ovog modela je atraktivan i veseli dizajn s motivom ananasa, koji će se sigurno dopasti mlađim putnicima. Sedište je opremljeno i sistemom bočne zaštite, pružajući dodatnu sigurnost u slučaju bočnih udara. Naslon sedišta je podešavajući, omogućavajući detetu udoban položaj kako za vreme budnosti, tako i za vreme spavanja u automobilu.

Nania Auto Sedište Ananas A-S BELINE je takođe dizajnirano s naglaskom na jednostavnost upotrebe. Lako se instalira u većinu automobila koristeći standardni sigurnosni pojas vozila, što olakšava premeštanje sedišta iz jednog vozila u drugo. Navlaka sedišta je periva, što olakšava održavanje i čišćenje.

Kvalitet materijala i izrade garantuje dugotrajnost, čineći ovo auto sedište pouzdanim izborom za roditelje koji traže kombinaciju sigurnosti, udobnosti i stila za svoje dete. Sa Nania Auto Sedištem Ananas A-S BELINE, roditelji mogu biti sigurni da su njihova deca dobro zaštićena i udobno smeštena tokom svakog putovanja automobilom.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Nania Auto Sedište Ananas A-S BELINE“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

NAJPOPULARNIJE

BRENDOVI KOLICA
BBO Kolica
Bebetto Kolica
Chicco Kolica
Chipolino Kolica
Cosatto Kolica
Kinderkraft Kolica
Peg Perego Kolica
Puerri Kolica
Zatvori
Kategorije proizvoda
Brendovi
Filtriraj po ceni