Nania Auto sedište Cosmo 0-18kg Shark

12.999 RSD

Nania Auto sedište Cosmo Shark, namenjeno deci težine 0-18 kg, kombinuje bezbednost i stil. Sedište je dizajnirano tako da podržava rast vašeg deteta, sa podesivim naslonom za glavu i pojasima. Udobnost je osigurana mekim jastucima i ergonomskim dizajnom. Opremljeno je sistemom zaštite od bočnih udara, obezbeđujući dodatnu sigurnost. Instalira se pomoću standardnog pojasa za automobile, što ga čini lako prilagodljivim za različite modele vozila. Sa atraktivnim dizajnom sa motivom ajkule, ovaj model će sigurno biti omiljen među mališanima.

Nania Auto sedište Cosmo 0-18kg Shark je dečje sedište francuskog brenda Nania, poznatog po ekonomičnim cenama i fokusu na bezbednost dece. Ovo sedište je namenjeno deci težine od 0 do 18 kg. Karakteriše ga višebojna šema boja, a pripada grupama sedišta 0/1. Za grupu 0 (do 9 kg), sedište se instalira u suprotnom smeru od kretanja vozila, dok se grupa 1 (od 9kg do 18kg) instalira u pravcu kretanja automobila.

Sedište sadrži mekani uložak koji omogućava udobnu vožnju i bezbedno vezivanje novorođenčadi. Bočne stranice su dizajnirane da pružaju dodatnu zaštitu od bočnih udara. Pojas za vezivanje ima pet sigurnosnih tačaka, a mekani jastučići na pojasevima dodatno doprinose udobnosti.

Dimenzije autosedišta su 54 x 44 x 61.5 cm, dok je težina autosedišta 6.7 kg. Sedište je proizvedeno u skladu sa sigurnosnim standardom ECE R44/04. Presvlaka sedišta se lako uklanja i može se prati u veš mašini na temperaturi do 30 stepeni Celzijusa.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Nania Auto sedište Cosmo 0-18kg Shark“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

NAJPOPULARNIJE

BRENDOVI KOLICA
BBO Kolica
Bebetto Kolica
Chicco Kolica
Chipolino Kolica
Cosatto Kolica
Kinderkraft Kolica
Peg Perego Kolica
Puerri Kolica
Zatvori
Kategorije proizvoda
Brendovi
Filtriraj po ceni