Nip Varalica Green Line Cherry

589 RSD

Nip Varalica Green Line Cherry je ekološka varalica dizajnirana za bebe. Napravljena od prirodnog kaučuka, ima klasičan oblik trešnje koji je posebno pogodan za bebe tokom perioda nicanja zuba. Ova varalica je bezbedna i udobna za vašu bebu.

Nip Varalica Green Line Cherry je visokokvalitetna varalica napravljena sa posebnom pažnjom za zdravlje i udobnost beba. Evo detaljnijeg pregleda njenih karakteristika i informacija:

  1. Materijal: Varalica je izrađena od prirodnog kaučuka, materijala koji je poznat po svojoj mekoći, fleksibilnosti i dugotrajnosti. Prirodni kaučuk je takođe hipoalergijski, što ga čini idealnim za bebe sa osetljivom kožom.
  2. Oblik: Ima klasičan oblik trešnje, koji je ergonomski dizajniran da odgovara prirodnom obliku bebinih usta i vilice. Ovaj oblik pomaže u podržavanju zdravog razvoja usne šupljine i zuba.
  3. Ekološki aspekt: Kao deo “Green Line” serije, Nip Varalica Cherry je proizvedena sa ekološkom svesti. Proizvodnja je usmerena na održivost i minimalni uticaj na životnu sredinu.
  4. Sigurnost: Varalica je dizajnirana u skladu sa najstrožim sigurnosnim standardima. Ne sadrži BPA, ftalate, PVC ni druge štetne materijale, što je čini potpuno sigurnom za upotrebu.
  5. Veličina i uzrast: Dostupna je u različitim veličinama koje odgovaraju različitim uzrastima beba, omogućavajući roditeljima da odaberu odgovarajuću veličinu za svoje dete.
  6. Održavanje: Lako se čisti i sterilizuje, što je važno za održavanje higijene i zdravlja bebe. Preporučuje se redovno čišćenje i sterilizacija varalice.
  7. Dizajn i boje: Nip Varalica Green Line Cherry dolazi u prirodnim bojama, bez upotrebe veštačkih boja, što dodatno naglašava njen ekološki fokus.
  8. Pakovanje: Ekološki orijentisano pakovanje je u skladu sa održivim vrednostima brenda, smanjujući uticaj na okolinu.

Nip Varalica Green Line Cherry je idealan izbor za roditelje koji traže visokokvalitetnu, sigurnu i ekološki odgovornu varalicu za svoje bebe. Ovaj proizvod nije samo fokusiran na udobnost i sigurnost bebe, već i na očuvanje životne sredine.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Nip Varalica Green Line Cherry“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

NAJPOPULARNIJE

BRENDOVI KOLICA
BBO Kolica
Bebetto Kolica
Chicco Kolica
Chipolino Kolica
Cosatto Kolica
Kinderkraft Kolica
Peg Perego Kolica
Puerri Kolica
Zatvori
Kategorije proizvoda
Brendovi
Filtriraj po ceni